Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan öntsek lelket egy olyan srácba, aki szerencsétlen a kapcsolatok terén?
Az egész úgy kezdődött, hogy megismerkedtem egy nálam fél évvel fiatalabb külföldi sráccal, mint levelezőtárs. Jó ötlet volt, mert így legalább gyakoroltam a nyelvet. Egyszer véletlen megkérdeztem, hogy egy ilyen jóképű fiúnak miért nincs barátnője. Nagy hülyeség volt.
Megtudtam, hogy az első barátnőjét a szerelmük elején egy betegség vitte el. Nehezen tette túl magát rajta, de sikerült és újra elkezdett ismerkedni, ám a következő jelölt balesetben elhunyt, mielőtt elmondhatta volna neki az érzéseit. Nyár elején kint voltam nála, kaptam náluk egy külön szobát, külön ággyal. Megmutatta a sírhelyeket és egyik este megkért, hogy aludjak mellette, mikor lehangolt volt. Persze rögtön folytatta, hogy nem szexre célzott csak hiányzik neki már egy lány ölelése. Most karácsony előtt megígérte, hogy ő is meglátogat majd. Távkapcsolatban nem vagyunk benne a nagy távolság miatt. Sőt ő ezek után már kapcsolatot se szeretne, mert fél attól, hogy megint hasonló történik. Segíteni szeretnék neki feldolgozni, de nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!