Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha nagyon szerencsétlen vagyok a lányoknál?
Figyelt kérdés
Eddig egyetlen egy lánynak tetszettem ezért sohasem próbáltam meg velük ismerkedni, beszélgetni sem így emiatt önbizalmam sincsen ezen a téren. Ráadásul az utóbbi időben azt vettem észre, hogy torzul a személyiségem és a nemiség gondolatától is irtózom.2018. ápr. 26. 08:49
1/7 anonim válasza:
Vagy " legyőzöd" saját magad, vagy így maradsz... melyiket szeretnéd?
2/7 A kérdező kommentje:
Egyetlen egy lánynak sem tetszettem*
Inkább le szeretném győzni magamat.
2018. ápr. 26. 09:01
3/7 anonim válasza:
Előbb otthon tedd rendbe a dolgokat, aztán "hódíts". Kifejletlen, esetlen személyiséged van, amit nem tisztelsz magadban. Írd le pro és kontra jellemvonásaidat, és gondolkozz el rajta, hogy mégis mekkora lehet az a kör, aki ezzel az egyéniséggel szeretné leélni az életét. Szerintem nagyon sok dolgot találsz, amit érdemes gyökeresen változtatni.
4/7 anonim válasza:
Ha valami nem megy, gyakorolni kell.
Odamenni, próbálkozni.
5/7 anonim válasza:
Látod, az első lépést már meg is tetted... menni fog, nyugi.
6/7 anonim válasza:
Sajnos a genetikai adottságot nem lehet megváltoztatni, vannak jó adottságú emberek, kevésbé jó és rossz. Nyilván a rosszaknak a párkapcsolati életük nehéz lesz, alig van esély az együttlétre. Igaz örömlányhoz bármikor elmehet vki, ha az ösztöneit ki akarja élni, de igazi szerelmi kapcsolatra kevés az esély.
7/7 anonim válasza:
változz meg?
ha úgy érzed nem vagy elég okos -> tanulj
ha úgy érzed nem vagy elég sportos -> sportolj
ha úgy érzed nem vagy elég érdekes -> hobbik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!