Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mernétek egy hetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mernétek egy hetet smink nélkül eltölteni?

Figyelt kérdés

A nők elvárása a férfiakkal szemben egyszerű: legyen pénze, lakása, autója, jó humora, férfias de ugyanakkor gyengéd legyen, tudjon főzni, szeressen takarítani...és persze magas meg jóképű, sportos alkat

Az én elvárásom a nőkkel szemben csupán az lenne, hogy ne kenjék ki magukat tetőtől talpig. Legalább az arcukat vállalják fel...a személyiségüket nem nagyon tudják megjátszani hosszú ideig.

2018. ápr. 26. 18:08
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Nem kihívás, csak alkalmakkor sminkelek.
2018. ápr. 26. 22:14
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
A smink mitől lenne hazugság? Nem profi színházi sminkesek a nők, nem sokat változtat az arcukon egy rúzs vagy szempillaspirál, csak kiemeli a szemét meg "keretet ad"az arcának. Én is csak alkalmakkor sminkelek, de nem lesz más tőle az arcom. Mondjuk nekem szép bőröm van. De ha valakinek pattanásos az arca, akkor jogos, hogy alapozóval, púderrel elfedi, mert ez kellemetlen érzés.
2018. ápr. 27. 06:48
 33/36 anonim ***** válasza:

szerintem is hülyeség ez a smink=hazugság. annyira kikent lányok rohadtul nem mászkálnak az utcán, akik felismerhetetlenek lennének smink nélkül, megváltoztatnák az arcukat.

én sminkelek napi szinten. van hogy erősebben, van hogy kevésbé, de van hogy nincs kedvem és egyáltalán nem sminkelek. szóval ja, nem lenne nehéz kibírni.

2018. ápr. 27. 10:35
 34/36 anonim ***** válasza:

Hmm. Nemrég volt a 24. szülinapom, és néha alkalmakra sminkelek, vegyük úgy, hogy az a 2 hónap a szülinapom óta le is fedi ezt (egyébként szerintem életemben nem volt összesen 60 nap, amikor ki voltam sminkelve :D )

Akkor 23 (éveim) * 52 (hét/év), az annyi, mint 1196 hetet bírtam ki idáig smink nélkül.

Ez elég? :D

(Néha szempillaspirált használok hétköznapokban, nem tudom, ez ront-e a végeredményemen)

2018. ápr. 27. 11:59
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az megvan, hogy profi sminkesnek kell lenni ahhoz, hogy valaki teljesen máshogy nézzen ki, és "hazugság" legyen? A legtöbb csaj sminkje csak annyi, hogy kiemeli a szemet vagy a szájat, és a kisebb bőrhibákat, enyhe piros foltokat nagyjából elfedi. Nem lesz más arca senkinek ettől. :D
2018. ápr. 27. 12:00
 36/36 anonim ***** válasza:
Ha látom értelmét, igen, de nem szívesen. Ill. egész pontosan a szemöldököm kívül semmivel nincs akkora gondom, de az nagyon hülye módon ritkult a jobb oldalon a végén, és távolról úgy néz ki, mintha fél szemöldököm lenne csak belül. De amúgy szeretek sminkelni, az nekem művészet. Ha ezt vki nem érti meg, akkor nem egymást keressük, ennyi. Én is megértem, ha vki meg az én elvárásaimnak nem felel meg (amnúgy nálam a legyen lakása, autója, legyen magas, sportos kiesik... tök véletlenül épp magas a párom, de voltam már 170 centi alatti srácba is belezúgva, csak neki nem kellettem, a mostani párommal meg az én lakásomban élünk és én keresek többet)
2018. ápr. 27. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!