Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire tetszene, ha a barátnőtök egy bulira így öltözne fel? Smink, ékszerek, ruha, haj, mindennel együtt?
De miért???? Nyáron 40 fokban bulira, fesztiválra sztem tökéletes, a piros rúzzsal hullámos barna hajjal meg ilyen különleges ékszerekkel meg egzotikus hatást kelt....
Azért ez 1000x jobb, mint amikor más csajok olyan forró naciban vannak amikből kilóg a seggük alja...
jahh tudom itt mindenkinek a visszafogott álszerény nők tetszenek, akik nem sminkelik magukat, és nyaktól bokáig eltakarják magukat :D még nyáron a 40 fokban is.
De azért még is az ilyen lányok után csorgatjátok a nyálatokat, és a két kezeteket össze tennétek ha egyáltalán szóba állna veletek egy ilyen nő :D
Ez a felnőtt párkapcsolatok rovat
Felnőtt férfi vagyok
Felnőtt nőkkel randizom
A képen egy ilyen tipikus tini csajos göncöt viselő lányka van (akkor is tini, ha életkorát tekintve már elmúlt 18. Agyilag még nem érett, nőnek nem nevezném)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!