Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mernétek egy hetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mernétek egy hetet smink nélkül eltölteni?

Figyelt kérdés

A nők elvárása a férfiakkal szemben egyszerű: legyen pénze, lakása, autója, jó humora, férfias de ugyanakkor gyengéd legyen, tudjon főzni, szeressen takarítani...és persze magas meg jóképű, sportos alkat

Az én elvárásom a nőkkel szemben csupán az lenne, hogy ne kenjék ki magukat tetőtől talpig. Legalább az arcukat vállalják fel...a személyiségüket nem nagyon tudják megjátszani hosszú ideig.

2018. ápr. 26. 18:08
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem hordok már vagy egy hónapja, a bőröm is jobban reagál, tisztább.

29/N

2018. ápr. 26. 18:10
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Ebben mi a kihívás? :D
2018. ápr. 26. 18:12
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szemöldökömet húzom ki egy kicsit. Más smink nincs.
2018. ápr. 26. 18:13
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Őzike, neked talpszőrnövesztés lenne a feladatod sminkelés mellett :D
2018. ápr. 26. 18:16
 5/36 anonim ***** válasza:
39%
Simán, ha meg van csinálva a szálas szemöldöktetkó, szájsatír természetes színre, botox és hialuronsavas feltöltés és egy vékony szemhéjtetkó is, vagy helyette műszempilla lehet. Így bárki mászkál smink nélkül.
2018. ápr. 26. 18:17
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha az a réteg vállalná az arcát, akit te nőnek tekintesz, te eret vágnál, barátom. De legalább megszűnne itt a napi rinya. Lehet jól is járnánk. Senki ne kenjen magára semmit egy hétig a nép érdekében!
2018. ápr. 26. 18:18
 7/36 anonim ***** válasza:
84%

Én igen, de akkor a többi is. :)

Amúgy igen. Bár én alapozót amúgy sem használok, szép a bőröm, csak a szememet emelem ki, szemöldököm is natúr szépen szedett, nincs szükség kiemelésre. Mondjuk ezt csak a csajok értették, de képzeld el.

2018. ápr. 26. 18:19
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Amúgy is csak egy kis szempillaspirált szoktam használni.
2018. ápr. 26. 18:21
 9/36 anonim ***** válasza:
95%
Én soha nem sminkelem magam, nincs rejtegetni valóm, és nem akarok más lenni, mint aki vagyok, így inkább az lenne a kihívás, ha egy hétig sminkelni kellene :D
2018. ápr. 26. 18:22
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem hordok folyton sminket és nem igazak rám az általad leírt “elvárás listázás” sem.
2018. ápr. 26. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!