Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mernétek egy hetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mernétek egy hetet smink nélkül eltölteni?

Figyelt kérdés

A nők elvárása a férfiakkal szemben egyszerű: legyen pénze, lakása, autója, jó humora, férfias de ugyanakkor gyengéd legyen, tudjon főzni, szeressen takarítani...és persze magas meg jóképű, sportos alkat

Az én elvárásom a nőkkel szemben csupán az lenne, hogy ne kenjék ki magukat tetőtől talpig. Legalább az arcukat vállalják fel...a személyiségüket nem nagyon tudják megjátszani hosszú ideig.

2018. ápr. 26. 18:08
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
57%

AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA!!! (De senki ne maradjon ruha nélkül).

Azért ez zseniális. Kimegyek az utcára, és agyonsminkelt nők százait látom. Alig sminkelő, vagy egyáltalán nem sminkelő hölgyet pedig alig. Ide csak olyan válasz érkezett, hogy "persze, micsoda butus kérdés ez, én nem, vagy alig sminkelek.

Az általam leírtakat alapján tehát 2 lehetséges alternatíva létezik. Egy: erre az oldalra (vagy az adott kérdésre) csak olyan nők írnak, akik valóban NEM, vagy alig sminkelnek. Kettő: az utcán látott arányok alapján a válaszadók kb. 75-85%-a hazudik.

Mindenki döntse el maga, hogy a két lehetőség közül vajon melyik az igaz.

Have a nice day!

2018. ápr. 26. 20:16
 22/36 anonim ***** válasza:
97%

#21 Akikről a kérdező beszél, azok valahol most is szelfiznek instára, vagy az általa állandóan emlegetett bmw-s menő csávók farkán pörögnek.

Megint nem ér célba a rinya. :(

2018. ápr. 26. 20:21
 23/36 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán sminkelek...és a felsorolt elvárások sem igazak rám :)
2018. ápr. 26. 20:24
 24/36 anonim ***** válasza:
64%
Hiszen a sok sminktol lesznek rancosak, meg öregszik gyorsan a borok, de nem fogjak fel. a szep aru csajoknak meg foleg nem kene vakolat. egyre tobb 20as evei elejen jaro csaj rancos. Aztán mobillal meg keszitek a sok mukepet az eletlenites funciot bekapcsolva, maxra nyomva. nagyon rohejes
2018. ápr. 26. 20:26
 25/36 anonim ***** válasza:
98%

Mert a nem sminkelt nők mellett elmentek anélkül, hogy egyáltalán észrevennétek őket!!!!!

Körülöttem sem tolongtak soha.

2018. ápr. 26. 20:28
 26/36 anonim ***** válasza:
Azért mert ápol es eltakar :)
2018. ápr. 26. 20:30
 27/36 anonim ***** válasza:
89%

Akkor én vagyok a kakukktojás?😁 Én szeretem a sminket, alapozót is használok, szempillaspirált is, sőt szeretem a rúzsokat is. Ha kedvem tartja itthon is. Azért nem esek neki maszkírozni, ha csak elugrok a boltba, de ha megyek valahova szeretem az alkalomhoz illő sminket. Hétköznap csak a natúr, alkalmakkor oda illő.

Sőt, kövezzetek meg, de olykor szex előtt is.

És még soha az életben nem neveztek műnőnek. Gondolom, mert normálisan nézek ki, nem úgy mint, egy ri**c műszak után.

Kérdésedre válaszolva, nem szívesen, de kibírnám egy hétig. A férfiak közül azok tetszenek, akiket erősnek látok, nem izmosnak. Remélem érted a különbséget.

2018. ápr. 26. 20:30
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeket nem várom el, vagyis humora legyen, mert nekem is van, főznie nem kell, én sem tudok, takarítani nem szeretni kell, hanem csinálni.

Sminkelek mindennap, de nem mondja meg senki. Korrektor megy a szemem alá, mert gyárilag piros. Ha félévente van egy pattanásom, azt nem fedem el. Vagyis használok alapozót, de enyhén fedőt, úgyhogy nem fedi el a pattanást. Szemöldökömet kitöltöm, mert foltos, pilláimat kifestem, és ajakbalzsam.

Többször megkaptam nőktől és férfiaktól egyaránt, hogy "kisminkelted magad?" - és ezt akkor, mikor rúzst tettem fel. Mindent ugyanúgy tettem fel, csak a rúzs erősebb volt. A többségnek ez a smink.

Ma is smink nélkül voltam, mert arctisztításon voltam, utána még ettem, vásároltam, nem érdekelt. Végigcsinálnám, de mi értelme? Egyrészt, nem a vakolatos picha vagyok, akit keresel, másrészt kócos hajjal sem érezném hülyén magam, de szeretek fésülködni.

2018. ápr. 26. 20:31
 29/36 anonim ***** válasza:
94%

Én sminkelem magam, és meg is mondom, hogy miért. A bankszektorban dolgozom, sajnos az a tapasztalatom -és masok visszajelzése is-, hogy nem látják sokan professzionális megjelenésűnek, szakértőnek azt a nőt, amelyik nincs sminkelve. Ennek a hátterét oldalakon át lehetne elemezni. Úgyhogy emiat hordok sminket.

Ha a párommal vagyok, otthon vagyunk, kikapcsolódunk, akkor nem sminkelem magam semennyire, mert tudom, hogy anélkül is szépnek tart.

Mellesleg sok férfi nem is veszi észre az ügyes sminket.

Azt hiszitek, hogy ez a natúr, sminknélküli arc:

[link]

Közben pedig ez:

[link]

Aztán amelyik nő meg tényleg nem sminkeli magát, de zsírosodik a bőre, aknéja van, pirosodik az arca, pattanásos, nem szép formájú a szemöldöke, az el van könyvelve igénytelennek. De itt az oldalon megy a bizonygatás, hogy a férfiak nem szereti a sminket.

Megmondom, mit szerettek: az igényes, természetességre törekvő sminket. Nem azt, ha valakin nincs.

És ezt most abszolút nem kötekedéaből írom, hanem hogy ne higgyétek el azt, amit bizonygattok, mert baromira nem igaz.

N

2018. ápr. 26. 21:21
 30/36 A kérdező kommentje:

Látom egyesek támadásnak vették a kérdést, pedig csak egy ártatlan kérdésnek szántam amelyre akár igen-el vagy nem-el is lehet/ne válaszolni.

Úgy látszik itt sokan nem élnek a smink adta előnyökkel, valószínűleg a kérdésem megírásakor az is közrejátszott, hogy a körülöttem levő nők inkább irodai munkát végeznek és ahogy az utolsó válaszoló is jól megfogalmazta ott alap elvárásnak számít az esztétikus megjelenés.

Amit pedig az elvárásokról írtam mind igaz. A felháborodásom forrása talán az is lehetett, hogy egy nőnek aki még a megjelenésével is hazudik, hogyan lehet egyáltalán elvárása a férfiakkal szemben? És csupán a sminket említettem...

2018. ápr. 26. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!