Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Milyen férfiak szoktak odamenni hozzátok ismerkedés céljából?
Nagyon sokféle. Nem szeretem amikor oda jönnek hozzam hogy ismerkedni akarnak nagyon idegesit pláne úgy hogy a nőkhöz vonzodom
Nem értik meg a nemet. Magyarázatot követelnek hogy miért nem akarok ismerkedni. Egy vad idegennek miért is kene magyarázkodnom hogy nem akarok tőle semmit.
Semmilyenek, nekem max fbon írnak, de a legtöbb csak dugni akar. Nem véletlenül nem nagyon randizok.
27N
Általában csak a "nagyszájú" nem éppen a lányos anyák álma pasik.
(Nekik mindegy, hogy igent vagy nemet mondasz, egy jó buli csupán nekik)
Az emberek ma már nem beszélgetnek idegenekkel pláne nem.
99%-ban az alábbi kategóriák:
- alkesz, simán részeg vagy drogos
- nagyapám korú
- gyanúsabb cigány vagy arab
- istentelenül igénytelen (3 napi mocsok a bőrén, totál kirohadt fogak, bűzös tesztag kategóriát értem ez alatt)
- ezeknek bármilyen kombinációja
- tisztetlen kis 14 év alatti takony (jó, ez nem éppen "férfi" kategória :D)
(meg volt olyan is, amikor csak simán elkezdtek tapizni a metrón, de akkora heringparty volt, hogy nem láttam, ki tette)
Életem során 2 férfi jött oda konkrétan ismerkedni, aki normális volt (normális alatt értsd: nem az előző kategóriák... tehát nem azt értem ez alatt, hogy magas latin macsó), de ebből is az egyik perverz kérdést tett fel a 3. mondataként.
Meg persze azokat nem tudom beleszámolni, akik ismerkedni akarnak, de nem teszik ezt egyértelművé, hanem megkérdezik, mennyi az idő, válaszolok, és elsunnyognak, vagy a terem másik végéből szuggerálnak.
(hozzátenném, túlsúlyos vagyok és nem vagyok túl szép sem, nyilván ez is közrejátszik a mennyiségben és a minőségben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!