Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok minden vagytok fent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok minden vagytok fent társkeresőn ha csak "beszélgetni" vagytok fent?

Figyelt kérdés
Miért ezt az oldalt használjátok arra amire nem való? mért nem lehet beszélgetésre kitalált oldalakat használni?

2018. ápr. 20. 22:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%

Lehet nyers a kérdező stílusa, de teljes mértékben megértem a frusztrációját. Tényleg gáz, hogy a társ keresőt ilyenre használjátok. Privát a facebookod? Semmi gond. Használható külön a messenger, anélkül, hogy fel ennél ismerősnek bárkit. Készíthetsz akár még egy profilt, amit csak erre használsz. Alternatívának ott az instagram is. De ha ezek nem jók, a nyakamat rá, hogy egyetlen googlekeresésed nyomán lenne legalább 10 olyan oldal, ami kifejezetten beszélgetésre való.

Annyi jó legalább van, hogy be lehet jelölni milyen céllal van fenn társkeresőn az ember. Az igazi baj azokkal van, aki nem jelöl ilyet, nem tölt ki profilt se, így rabolja a többi felhasználó idejét, ami nem kicsit dühítő egy idő után.

31/f

2018. ápr. 21. 06:15
 12/18 anonim ***** válasza:

Én az anotalkon vagy a strangeren beszélgetek, nem ismerkedem mégis, aki fent van 50-60 %-a ismerkedni akar!

Miért?? Hogy a francba lehet ismerkedni anonim oldalon?

2018. ápr. 21. 06:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Végre egy ember a 11-es érti hogy miről beszélek. Még mindig nem tudom megérteni azt, hogy új embereket akarsz megismerni de csak beszélgetni vele társkeresőn. Nem értem a logikát.
2018. ápr. 21. 12:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Te minden új ismerősöddel baszni akarsz?
2018. ápr. 21. 12:21
 15/18 A kérdező kommentje:
igen
2018. ápr. 21. 22:32
 16/18 anonim ***** válasza:
A nők egy része viszont nem ezt akarja egyből. Én először beszélgetés során akarom megismerni a másikat, nem egyből szex van, sőt, taszít, ha valaki ezzel indít.
2018. ápr. 21. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Fiúkat is? Vagy őket emberként kezeled?
2018. ápr. 21. 23:03
 18/18 A kérdező kommentje:
még anyámat is egyből meg akarom ba szni!
2018. ápr. 22. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!