Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért csak akkor válaszol társkeresőn, ha teszek a saját válaszomba egy kérdőjelet is. Nem tudják hogyan kell beszélgetni?
Ezt már olyannál is megfigyeltem, akivel később személyesen randiztam és szexeltünk is.
Ha valakivel előbb társkeresőn, aztán facebookon beszélgetek, írhatok én akár tízsoros választ is, ha abban csak kijelentő mondatok vannak, sokan nem vágják le hogy azokra is lehet reagálni, akár visszakérdezni és csak úgy tudják elképzelni egy beszélgetés folytatását, hogy az egyik kérdez valamit a másiktól. Ők persze feleannyi választ sem írnak, mint én és csak nehezítik a dolgokat.
Mert a nőt rohadtul nem érdekli mit írogatsz! Túl önző ahhoz, hogy ne magáról legyen szó.
Tök mindegy mit mondasz úgyis arra válaszol amire ő akar! Nálam is mindig ez a helyzet.
De ez is csak Zeusz véleménye!
Látom nem igazán sikerült felfognod, hogy miről is szól a kérdés, próbáld meg újra elolvasni.
Kérdező
Ez egyszerűen azért van, mert unalmasnak talál, nem tetszel neki, nem érdekli az irományod. Hidd el, hogy ha érdekelnéd a nőt, akkor kilóméter hosszú levelet írna neked. Bár állítólag vannak, akik neten nem annyira szókimondóak, de ilyennel még nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!