Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok minden vagytok fent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok minden vagytok fent társkeresőn ha csak "beszélgetni" vagytok fent?

Figyelt kérdés
Miért ezt az oldalt használjátok arra amire nem való? mért nem lehet beszélgetésre kitalált oldalakat használni?

2018. ápr. 20. 22:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
én is ilyen okkal vagyok fent és szimplán csak nem ismerek más oldalakat ahol beszélgetni lehetne, plusz itt sokan írnak rám és azzal beszélek aki szimpatikus.. szeretnék új embereket megismerni
2018. ápr. 20. 22:24
 2/18 anonim ***** válasza:
74%
Az internet össze köt minket, nemde?
2018. ápr. 20. 22:27
 3/18 A kérdező kommentje:
szóval akkor neked az tetszik hogy sokan írnak rád és miért nem a facebookon beszélgetsz?
2018. ápr. 20. 22:29
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
Van olyan társkereső, amin be lehet jelölni, hogy csak barátokat keresel/beszélgetni akarsz.
2018. ápr. 20. 22:30
 5/18 anonim ***** válasza:
a facebookom privát ami azt jelenti,hogy csak ismerősökkel kommunikálok és nem veszek fel minden jött-mentet
2018. ápr. 20. 22:32
 6/18 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem mindenki döntse el maga hogy hol akar fenn lenni akár nő akár férfi.

Amúgy meg írtak egy normális választ ezen nem kell felpörögni:)

Szerintem teljesen jogos hogy ha nem akarja hogy mindenki nézegesse akkor korlátozza...

Gondolom nem kíváncsi mindenféle arab meg macsó csávó hülyeségeire.

Ne a szegény gyik-es nőkön éld ki a frusztrációd.

Menj aludni.

2018. ápr. 20. 22:59
 7/18 anonim ***** válasza:
5%
Egónövelés.
2018. ápr. 20. 23:16
 8/18 anonim ***** válasza:
91%

Pl Anotalk. Ha unatkozom, akkor oda megyek fel, és igen, csak beszélgetni. Miért ekkora baj ez?

Minden beszélgetés elején leszögezem, hogy nem keresek párt, csak ismerkedem, beszélgetek. Elmondanám, hogy a Facebook az, ami pont nem erre való. Inkább egy társkeresőn ismerek meg új embereket és beszélek egy órát valakivel, minthogy a Facebook-om legyen tele vad idegen férfiakkal. És igen, a Facebook számomra magán, nem adom meg idegeneknek.

Az, hogy veled kevesen beszélnek, vagy csak és kizárólag beszélni akarnak, nem a mi hibánk, úgyhogy kicsit fogd vissza magad, mert normális válaszokat kaptál. :)

2018. ápr. 20. 23:21
 9/18 anonim ***** válasza:
Mert megadom a lehetőséget, hogy hátha egy beszélgetésből több is lesz valakivel, de nem szeretem, ha valaki egyből ajtóstól ront a házba, ezért jelzem előre, hogy egyelőre ennyi, aztán meglátjuk, lesz-e több is. Azért regisztráltam ilyen oldalra, mert ezt a lehetőséget is meg akarom adni, hogy hátha, legfeljebb nem jön be, de legalább nem az van, hogy meg sem próbálom.
2018. ápr. 20. 23:24
 10/18 anonim ***** válasza:
Kerdezo..te orvosi eset vagy. Ennyire kiakadni :D Remelem az eletben nem futok veled ossze
2018. ápr. 21. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!