Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka és létezhet olyan egyáltalán, hogy egy férfi csak beszélgetni van fent egy társkeresőn?
Egyik társkeresőn megismerkedtem egy tök szimpi pasival, állítólag teljesen szingli. Skypoltunk, kameráztunk is.
Már többször kértem, hogy találkozzunk végre, teljesen oda vagyok a pasiért, de ő nem hajlandó, mondta, hogy csak beszélget és nem találkozik netről. Már jó fél éve megy ez a dolog.
Políroztatja az egóját.. hogy ő még kelendő. Nők is csinálnak ilyet bőven.
Vagy csak egy kis netes móka kell neki az asszony mellé.
2 esetben van ilyen:
- van valakije. Ilyenkor az egóját polírozza, vagy esetleg nem akar rögtön a közepébe vágni, mikor majd vonzódsz hozzá eléggé, akkor elmondja, hogy már régen nincs közöttük semmi a feleségével, de persze elválni nem tud, mert a gyerek/beteg nagymama/közös vállalkozás, de azért egy kis szex mehet.
- szimplán nem jössz be neki. nem az esete vagy, nem tetszel, de kellemes társaságnak tart, így aztán eldumál veled unalmában, de valószínűleg csak tőled nem akar semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!