Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka és létezhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka és létezhet olyan egyáltalán, hogy egy férfi csak beszélgetni van fent egy társkeresőn?

Figyelt kérdés

Egyik társkeresőn megismerkedtem egy tök szimpi pasival, állítólag teljesen szingli. Skypoltunk, kameráztunk is.

Már többször kértem, hogy találkozzunk végre, teljesen oda vagyok a pasiért, de ő nem hajlandó, mondta, hogy csak beszélget és nem találkozik netről. Már jó fél éve megy ez a dolog.

2018. márc. 16. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagy eséllyel van nője.
2018. márc. 16. 20:16
 2/10 A kérdező kommentje:
1. Akkor minek csinálja ezt az egészet?
2018. márc. 16. 20:17
 3/10 Noren1989 ***** válasza:
#1essel èrtek egyet. Nagyon ritkàn voltam fenn úgy, hogy nem csajra vadàsztam.
2018. márc. 16. 20:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Políroztatja az egóját.. hogy ő még kelendő. Nők is csinálnak ilyet bőven.

Vagy csak egy kis netes móka kell neki az asszony mellé.

2018. márc. 16. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy magányos. Aki sosem volt igazán magányos, az persze nem fogja tudni ezt elképzelni...
2018. márc. 16. 20:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Sokat beszélünk, nem hiszem, hogy van valakije, akkor nem lenne ennyi ideje rám.
2018. márc. 16. 20:24
 7/10 anonim ***** válasza:

2 esetben van ilyen:

- van valakije. Ilyenkor az egóját polírozza, vagy esetleg nem akar rögtön a közepébe vágni, mikor majd vonzódsz hozzá eléggé, akkor elmondja, hogy már régen nincs közöttük semmi a feleségével, de persze elválni nem tud, mert a gyerek/beteg nagymama/közös vállalkozás, de azért egy kis szex mehet.

- szimplán nem jössz be neki. nem az esete vagy, nem tetszel, de kellemes társaságnak tart, így aztán eldumál veled unalmában, de valószínűleg csak tőled nem akar semmit.

2018. márc. 16. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Számtalan oka lehet annak, ha nem akar találkozni veled.A legvalószinűbb hogy nem fogtad meg, nem jössz be neki.Az önbizalmának jót tesz, mert érzi ő hogy odáig vagy érte.Hülyít csak téged sajnos.Én nem foglalkoznék vele, simán törölném...Már így is túl sok időt elvesztegettél erre a komolytalan emberre!
2018. márc. 16. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak hülyít. :)
2018. márc. 16. 22:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyet már én is csináltam. Van olyan, hogy nem akarunk senkit, akár van valakink akár nincs. Lehet nem tetszel neki, de szeret veled beszélgetni. Ilyen is volt már. Ha találkozni szeretnél, akkor mást kell keresned.
2018. márc. 16. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!