Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A román nőkről vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A román nőkről vélemény?

Figyelt kérdés
Tényleg nem túl hűséges típusok? Mennyire szépek amúgy?

2018. ápr. 17. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 17. 16:09
 2/11 A kérdező kommentje:

Hehehe. Elena néni éppen nem az esetem.:D

De egy ilyesmit el tudnék képzelni: [link]

2018. ápr. 17. 16:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Régebben leveleztem egy Kutyfalvai lánnyal, ő nagyon szép volt, de aztán egy idő után nem válaszolt többé, így véget ért a levelezésünk.
2018. ápr. 17. 16:19
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Retkesek. Egy román pasi elfertőzött engem.
2018. ápr. 17. 16:20
 5/11 anonim ***** válasza:
34%

Mint mindenhol ott is vannak szep lanyok es kevesbe szepek is kulsoleg is belsoleg is. Nem kell azt nezni hogy roman. Nem szeretem ezt a szomszed orszag akkor mar csak rosszabb lehet mentalitast. Szlovak rendszammal lemegyek veszprembe es annyi dudalast kapok egy ora alatt amennyit egesz eletemben nemetorszagban. :) ez csak egy pelda. Bele se merek gondolni hogy ha egy roman rendszamos elmegy valahova magyarba mennyit kaphat. Miert utaljatok ha nem csinalt semmi rosszat? :D

U.i. ne gyertek a vezetesi stilussal mert ha massal megyek es ugyan ugy normalisan vezet az is kap szlovak rendszammal de erdekes nemettel nem kaptam meg sosem :D

2018. ápr. 17. 16:40
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
Az Ég óvjon mindenkit tőlük...
2018. ápr. 17. 17:17
 7/11 anonim ***** válasza:
38%

Normális értékrendjük van, mivel vallásosak. A szépség meg relatív kinek mi, szerintem azok és intelligensek is.

Aki meg azt mondja Isten ments tőlük, az ne keverje a román cigányokat a románokkal.

2018. ápr. 17. 18:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Hű! :) Csak nem egy román hölgyet tisztelhetek a kérdező személyében? :) Na de valóban, minden nép között van mindenféle. Igaz, emberből vagyok, bizonyos arcszerkezetek, bőrszínek nekem nem bejövősek, ha ilyesmiről van szó. De a románok között nem nehéz szépre, vonzóra akadni. :)

Egy izzig-vérig magyar férfi.

2018. ápr. 17. 21:37
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

Nem túl rég beszèlgettem egyel,tüzet kértem a dohànyzóban tőle, és nem elhajtott bunkón, hogy “van barátom", mint ahogy a magyar lányoknak szokàsa ugye, aranyosak, és közvetlenek, ráadásul igen csinos is volt.

Nem jártam életemben romániában, de Londonban megismertem egypár román lányt, az egyikkel együtt is laktam, és a legjobb lakOtársam volt az életemben! Mai napig jóban vagyok vele, míg ez a magyar lakótársaimról nem mondtható el.

Egyáltalán nem mocskosak büdösek stb, és érdekes módon csúnya romàn lánnyal én még nem találkoztam.

Èn simàn benne lennék egy kapcsolatban az egyikkel ha olyan, inkább mint egy nagyképű ostoba magyarral akivel csak az a közös, hogy egy nyelven beszélünk

2018. ápr. 18. 02:45
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Na tipik magyar mentalitás.
2018. ápr. 19. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!