Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utalhat ha egy férfi így beszél a nőkről?
Ha nem időutazó, akkor elmaradott és korlátolt.
Engem se kell megvédeni. Meglepően jó lövő vagyok.
Azt, hogy kontrollmániás, és előbb-utóbb csupán a te érdekedből nem teheted ki a házból egyedül a lábad.
Még időben menekülj.
Van ahol megállja helyét az első kijelentés. A második pedig pont annyira érvényét vesztheti a férfi esetében, mint nőében.
A nőknek alap esetben, egy civilizált társadalomban nincs szüksége testőre, vagy védelmezőre (meg jó ha nem hagyatkozik mindig mindenkire, megtanul maga boldogulni).
Vannak kivételes esetek, és az esélyek sokat zuhanhatnak, ha a nő alacsony súlyú és kevés a harcban való jártassága. De ugyanúgy férfiakat is helyben lehet hagyni, ha olyanok a körülmények.
Mindenesetre talpraesett nőt nem kell félteni.
Azt hittem valami hímsovinszta szöveg fog fogadni. Ez semmi durvára sem utalhat.
A férfiak nagy része sem tudja magát megvédeni, minap rabolták ki két méteres rokonomat, három c..., krav magázik, szart sem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!