Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál az úszógumi has körüli szírpárna mennyire gátolja az ismerkedést?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 16. 19:29
1/7 anonim válasza:
Az iraki párna jobban gátolja, mint a szír.
2/7 anonim válasza:
Csak magamról tudok nyilatkozni, az én páromnak is van úszógumija, de nagyon nem ez határozta meg, hogy az első után legyen-e második randi. Ennek már két éve.
3/7 anonim válasza:
jobb fogamzásgátló, minta a kondom és az anti bébi bogyó
4/7 anonim válasza:
Ezt most fiúként írom, hogy ha modell barátnőt szeretnél, akkor gátol... Ha nem, akkor nem.
5/7 anonim válasza:
Vékony alkatú voltam mindig, aztán egyetemen értem abba a korba, hogy lassult az anyagcserém és lett egy kis pocim. Észrevettem, hogy sokkal kevesebb lány figyelt fel rám. Azóta nekiálltam ledolgozni, edzek és újra több lány vesz észre.
6/7 anonim válasza:
Hát a barátomnak nincs ilyenje csak kicsit. Viszont a dereka genetikailag olyan "párnás". Nem az a fordított háromszög delta, mint a klasszikus férfi felsőtest. Mert a medencecsontja tetejeinél vannak ezek az izék, és ezért nem szűkül be a háta lefelé. De amúgy a válla férfiasan izmos, meg nincs elhízva, nem mackós. Nem szeretem rajta azokat, de megszoktam. Ez is olyan tipikus rá jellemző dolog. Ha pl. szakítanánk, tuti ha randizni kezdenék ez egy olyan dolog lenne a férfiakon ami nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!