Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos ez kettős érzés bennem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ez kettős érzés bennem, vagy egyszerűen én még nem komolyodtam meg?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok,utoljára jó 4 éve volt barátnőm.A 2 legjobb barátomnak jelenleg van barátnője,és azt vettem észre hogy totál megváltoztak.Azon kívül hogy semmire sincs idejük,ha találkozunk,titkolniuk kell,mert az asszonynak nem merik elmondani hogy este a városba lógnak velem.Tényleg nagyon megváltoztak,a legnagyobb suhancok voltunk,most meg ha asszony azt mondja hogy ma este otthon maradsz,ők maradnak igaz semmit se csinálnak.A másik haverom aki minden nőt k..rvának tartott,főz az asszonyára,ide-oda viszi meg is lepődtem elég rendesen.Persze hasonlókat én is tapasztaltam anno amikor nekem volt barátnőm,én is elkezdtem megváltozni,de szerencsére szakítás lett.Hiányoznak a barátaim de nagyon.Jó lehet én vagyok még kicsit komolytalan,de ennyire megtud egy nő változtatni egy férfit ? Én is szeretnék barátnőt,mert főleg este amikor hazaérek munkából jó érzés lenne ha valaki azt mondaná hogy szeretlek,de ennek ellenére én szeretek a magam ura lenni,hiszen egy elég önfejű személyiség vagyok(elég nagy hiba tudom)A másik a pénzügyi oldala a haverom néha annyit költ a barátnőjére,hogy hozzám fordul,de mivel ő se keres mindig jól,így van hogy tőlem kér kölcsön,de ha meg vissza adja akkor kb ott tart hogy nincs asszonyra pénz,de olyankor ha vissza adta nem kér kölcsön mert adóságot azért nem akar halmozni.Valahol jogosak a félelmeim a párkapcsolatokkal szembe,vagy csak gyerekes vagyok ?
2018. ápr. 15. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat, baratom... en azon csodalkozom, hogy volt valaha is parkapcsolatod.
2018. ápr. 15. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Van ez így. De nem csak ők, a másik oldal is változik ám a kapcsolatban. Egymáshoz "érnek" a felek. Nem lehet olyan satnya a soruk, hisz még benne vannak és csinálják. Az, hogy neked ez nem férne bele, még nem azt jelenti, hogy tényleg így van. Láttunk már szerelmes embert mindnyájan. Illetve, azt sem jelenti, hogy gyerekes lennél. Annyi fajta embertípus van és egyik sem rosszabb vagy jobb, mint a másik. Csak más. Másban jó, másban kellemetlen.

Nem biztos, hogy te is efféle cipőbe fogsz lépdelni egy-egy kapcsolat miatt.

Én is a magam ura vagyok. Én is önfejű vagyok és roppant domináns. De én is változom folyamatosan a barátnőim mellett. Egyiknél egyik, másiknál másik irányba. Egyiknél ebben, másiknál abban és így tovább.

Csak emiatt ne ódzkodj a dologtól. Bár szerintem ez inkább csak egy felvetés volt, esetleg hirtelen jött kifogás/önigazolás.

2018. ápr. 15. 12:02
 3/4 anonim ***** válasza:

A haverjaid igazi papucsok. Szerintem nem egészséges egy olyan kapcsolat, ahol az egyik fél bekorlátozza a másikat, mi az, hogy titokban kell találkozniuk veled, mert az asszony nem tudhat róla? Ez aztán igaz, őszinte kapcsolat lehet.

Én totál megértem, hogy te a dolognak ennek a részére nem vágysz. De vannak egészséges párkapcsolatok is, amik inkább hozzáadnak valami pluszt az életedhez, semmint elvesznek belőle. Csak amíg nem ezt látod magad előtt, addig nemis fogsz rá vágyni...majd ha egyszer szerelmes leszel, úgysem akarsz egyedül lenni, addig viszont érezd jól magad így.

21L

2018. ápr. 15. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Hidd el 1-es utólag én is bánnom hogy valaha is megismertem az első 2 barátnőmet.
2018. ápr. 15. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!