Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több lánynak is tetszettem/tetszem akkor mitől van önbizalomhiányom?
Többen tartanak szépfiúnak, volt aki kezdeményezett is, azonban nekem nincs elég bátorságom a csajokhoz, és semmihez, ami velük együtt jár.
Már-már azt is lehetetlennek tartom, hogy valaki szeressen, alakulhatnak még jól a dolgok?
Nem minden arany ami fenylik.
Lehet, hogy bejossz nekik, de ez meg semmi, hogy tudnak-e normalisan helyen kezelni erzelmileg es szellemileg egy kapcsolatot es abban megfelelo viselkedest tanusitsanak....na arra igen keves a szazalek.
Nem lehet, hogy innen ered ez a “lehetetlennek tartom, hogy valaki szeressen” dolog? Talan kapisgalod amit fentebb irtam.
Az önbizalmad az ÖNbizalom.
Tehát semmi köze külső hatásoknak a dologhoz, csak és kizárólag a saját gondolkodásodon múlik! És ha te szorongós típus vagy, akkor negatívan fogsz gondolkodni magadról.
Szóval ha önbizalmat szeretnél, akkor neked kell hinned magadban, tenned kell magadért, szemléletváltásra van szükséged a gondolkodásmódodban. Önfejlesztés nagyon hasznos, keress utána a dolgoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!