Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, gondot okozna nektek, ha a számotokra rokonszenves férfinak hasonlóan hiányos fogsora lenne, mint ami a képen látszik?
Nem kell kiforgatni az ember szavát.
Lehet, de ronda látvány, képes vagy ezt felfogni épp ésszel???
Nem mindegy, hogy hol hiányzik. Hátul, ahol a kutya se veszi észre, vagy premier plánba, az első pár fog, ami iszonyat rondán néz ki és zavaró, ha az ember elneveti magát.
Akkor te fesztelenül tudnál boldog lenni úgy, hogy hiányzik az első sorban lévő egyik fogad. Oké, ez te vagy.
Számomra, meg k..rvára zavaró. Ennyi. És gáznak tartom.
12: Nem forgatom ki senki szavát, csak elismételtem, amit pl te is leírtál. Csupán azt.
De végülis jogod van felszínes libának lenni, csak ha egyszer is az életben belső értékekről papolnál, vagy nehezményeznéd, hogy bárki bármilyen külső jegyet kritizál rajtad (hiszen lehet, hogy az meg neki gáz), akkor légyszi köpd pofán magad.
A külső megfog, a belső megtart, a jó szex pedig hozzáláncol.
Erről csak ennyit. Tudom, sablonos, de igaz.
Akkor te is felszínes vagy, mert gondolom nem jönnél össze egy 120 kg-s zsírdisznó csajjal.
Pedig ő csak jól el van hízva és nem egy fitnesz modell.
És hallottad már azt, hogy a szépség relatív? Mindenkinek más tetszik, más az ízlése. Nekem a hiányos fogsor kizáró tényező, ennyi. Másnak meg nem. Kész és pont.
16: te még mindig irtózatosan hülye vagy :D Nem is érted, mit olvasol, hogy mi van ide leírva. Azt se fogod, amit most írok, de kapsz még egy esélyt, lásd milyen jó szívem van. Pontokba szedem, de lassan olvasd, nehogy megfájduljon a fejecskéd (a lelkes pontozgatókra ugyanez érvényes):
- nem vitattam, hogy ez neked tetszhet-e vagy sem
- 1-2 foghiány és egy 120 kilós alkat közt van némi különbség tömegben is, térfogatban is. Nem tudom, ezt érted-e. (btw csak a szokásos végletes "érvelés", klasszikus ostoba módi)
- azt vitattam, hogy pusztán egy foghiányból olyan következtetéseket vontok le, hogy az illető nem tud mosolyogni, jókedvű lenni és társai, és emiatt idézem "szóba se állnátok vele". LOGIKA! Hallottál már róla?
- és képzeld el, lehet valaki 120 kiló, vagy hiányozhat az egész fogsora, vagy lehet bármilyen külső hibája, attól még szóbaállnék vele, és emberként kezelném, a bánásmódot pedig a viselkedése határozná meg, nem a külseje. Tudom, te ilyet sose tennél, de vannak, akik igen. Tudod, az ember személyiségét nem lehet a külsejéből kitalálni. Pláne nem egy fogból. Persze nem jönnék össze olyannal, aki nagyon nem tetszik, de ezt egy szóval sem vitattam el senkitől. Ha te azt hiszed, hogy de, akkor szörnyen buta vagy.
Na ezek után senki nem mondhatja, hogy nem tettem a szellemileg visszamaradottak felzárkóztatásáért :D Már előre érzem, ahogy füstöl a feje, ahogy olvassa... (az agya nem, az nincs neki)
Nő vagyok, 3 hiányzó frontfogga (két kismetsző meg egy tépő - vagy záp, mi annak a neve :D - bringáztam és fejre álltam vele), mégis van párom.
Attól vidám vagyok, boldog, imádok élni, csak zárt szájjal mosolygok.
A fogaim készítése folyamatban, de még 1-2 hónap, mire pótolva lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!