Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, gondot okozna nektek, ha a számotokra rokonszenves férfinak hasonlóan hiányos fogsora lenne, mint ami a képen látszik?
1. ha már folymatban van a kezelése, és pótlás, akkor nem
2. ha viszont azt látnám, hogy szarik bele, úgy nem kéne
Igen, gond lenne.
De neked nem mindegy? Utálod a nőket.
Nekem nem okoz gondot.
A páromnak is vannak gondok a fogaival és nem azért, mert igénytelen. Igyekszik ezt a problémát orvosolni, de nagyon nehéz, nem részletezem, miért. Megismerkedésünkkor nálam abszolút nem ez számított, hiszen a külsején egyértelműen látszik, hogy nem igénytelen ember. Inkább mellette állok és segítem őt ebben is, hogy megoldást találjunk a gondjára.
37/N
Szóba se állnék ilyen emberrel. Számomra fontos, hogy sokan mosolyogjon egy ember, legyen vidám, jókedvű, és ezzel meg hogy lehetne?
Számomra az nem rokonszenves ember, akinek így néz ki a fogsora. Fúj!!!
Nekem azért nem tetszik az ilyen, mert mindenki állítólag "önhibáján kívül" ilyen. És ez pont olyan, mint mikor valaki azt mondja, hogy "családilag" kövér. (Nem bántok senkit, én is voltam nagyon kövér.)
A fogaknál is tudom, mit jelent az ilyen. A húgom reggel-este fogat mos, és még életében nem volt lyukas foga. Én is reggel-este fogat mosok elektromos fogkefével, szájvizezek, fogselymezek, félévente szedetem a fogkövet és mégis vannak lyukas fogaim. De gondoskodok róluk. Ahogy baj van, azonnal megyek, nem tudnám elképzelni, hogy ilyen undorító szám legyen.
Attól függ,hogy mi közöm van ahhoz a rokonszenves férfihoz. Ha kizárólag baráti a kapcsolatunk természetesen nem zavar, de biztatom,hogy inkább ne jusson el idáig, viszont ha mégis, menjen el fogorvoshoz, ahová még el is kísérem ha gondolja.
Ha pasiként jönne szóba..igen, zavarna.Nem hiszem,hogy ne lehetne ellene/érte tenni,hogy ne így mosolyogjon rám.
Ilyan foghiánnyal a beszéd is gondot okoz Neki.Hogy megy emberek közé,hogy kommunikál?És hogy mosolyog?
Nem vagyok 20 éves, de rendben vannak a fogaim, mindig is ügyeltem rá és fontosnak tartottam.
Ha valakire ránézel, váltasz Vele két szót, azonnal szembetűnik ha hiányos, hibás a foga.
Ma már - igaz, borsos áron, de mindenre van megoldás.
Szóval ha az embernek hiányzik egy félcentis kis darabka a fogsorából, akkor nem tud mosolyogni, beszélni, kommunikálni, emberek közé menni, és jókedvű lenni :D :D :D
A gyakori női akcióban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!