Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinak kocsi nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak kocsi nélkül veszett fejsze nyele a társkeresés?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 8. 20:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
Nő vagyok. Nekem van autóm de ha egy pasinak nincs,nem azzal megyek mert nehogymár én vigyem haza...nem nekem lenne ciki hanem inkább neki.
2018. ápr. 8. 22:42
 12/24 anonim ***** válasza:
58%

Egy autó nem jellemzi az anyagi helyzetet. Már többször leírtam itt, de leírom újra, hogy van egy pasi ismim, fullos BMV-vel jár, és a szülői ház kisszobájában lakik (38 éves).

Vőlegényem 500+ nettót keres, és nem tart autót. Majd együtt veszünk, amikor szükséges lesz. (Mindenhova eljutunk, színháztól kezdve a wellness hétvégére, a nyaralásokra így is.)

2018. ápr. 9. 08:33
 13/24 anonim ***** válasza:
63%

A kocsi nem segit rajtad ha rinyagep vagy.

Nekem konkretan majdnem 30 evesen, nősülés utan lett jogsim, nemhogy sajat kocsi. Es nem az anyagiak miatt.

De ismerek olyanokat is akik draga autoval is le vannak rázva. Ennyit a teoriadrol.

2018. ápr. 9. 09:47
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem.Páromnak nincs jogosítványa, nem is szeretne.Nekem sincs és nem is lesz.Persze így autónk sincs.

Nem mondom néha jol jönne, de simán tudunk élni nélküle.

2018. ápr. 9. 11:35
 15/24 he84 ***** válasza:
Ez egy régi buta általánosítás, tévhit egyben, hogy a kocsitól függne,... Nem a kocsi számít, nem az kell jó esetben egy embernél, hanem maga az ember, a vele töltött idők, ha szimpi bármilyen értelemben is! Nekem van egy régi jó barátom több mint 10 éve, majd 2014. áprilisa óta beleszerettem, pedig nem gazdag és nincs kocsija se! Ráadásul külsőleg sincs a topon, nekem ő mégis egy átlagos férfi bizonyos szempontokból, bár tudom hogy egyesek szerint kissé csúnyának tűnne, főleg elsőre. Persze neki is vannak belső hibái is, mint bárki másnak. Én mégis beleszerettem és korábban is tiszteltem, szerettem őt barátként, még a mai napig is. Legfeljebb 1-2 felszínes nőnek számít az, hogy a férfinak legyen kocsija és/vagy sok pénze, már elnézést. Az ilyen nőknek inkább a felsőbb rang, a villogás, a dekoráció és a nagy dicsekvés miatt kell ez sajnos. És rajtam kívül is van jó pár nő, aki nem a pénzt, meg a kocsit nézi egy férfinál.
2018. ápr. 9. 16:11
 16/24 anonim ***** válasza:
78%
Nem, csak meg kell tudni taálni azt a nőt, akinek nem számít az autó. Ha csak ilyen tiptop, már-már túl tökéletesre öltözködött, sminkelt nőciknél próbálkozol, akkor hát igen... nem fog a magassarkú topánban BKV-zni, és a frissen festett haj, márkás cuccok, géllakk/műköröm sem a fán terem...
2018. ápr. 10. 11:56
 17/24 anonim ***** válasza:

Ezért van ennyi baleset az utakon :(

Minden hülye kocsival akar csajozni hála az idióta filmeknek...

Nekem nincs kocsim...és soha nem is fogok autót vezetni.Próbáltam de nagyon nem tetszett...ahoz semmi kedvem h balesetet okozzak...vagy h tötyögjek 30-40vennel végig ezzel feltartva egy rakás embert aki tudna haladni és haladna is.Ha valaki nem tudja felvenni a forgalom tempóját..amerre én járok ott 60-70alatt ledudálnak kb...és valahol jogos is.

Viszont nincsenek is bennem ezek a nőket le alacsonyító gondolatok h ciki ha a nő vezet.Én nem cikinek érezném hanem megköszönném és meghálálnám ha a randi után szépen haza fuvaroznának :)

Idiotizmusnak tartom azt az elvet h nem férfias ha egy férfi nem vezet..nem férfias ha nem képes belátni arra amire képtelen és ezért másokat veszélybe sodor.Pont ezért van ez a rengeteg baleset.Sok hlye beleül olyan gépekbe amikről azt se tudja micsoda csak legyen jó erős mert neki az kell mert akkor 20cmel hosszabb lesz a fsza.Azt a szerencsétlen gyalogos meg szó szerint szétszakad az autón.

32/f

2018. nov. 29. 02:36
 18/24 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, sajnos ez az egyik legbiztosabb módszer arra, hogy a férfiak felszedjenek csajokat, és a csajok túlnyomó többsége le is nézi a nem vezető férfiakat.
2018. nov. 29. 07:24
 19/24 he84 ***** válasza:
Olvasd el figyelmesebben kérdező az előző válaszomat és ezt is! Ne általánosíts, nem ettől függ, legfeljebb a felszínes, anyagias, alfahímeket imádó plázcicák többségének számít az autó! Engem és sok nőt valóban nem érdekel az, hogy az adott férfinak van-e kocsija és ha van, akkor milyen. Nem értem minek kérdeztél, ha úgy is csak magadnak hiszel, semmi értelme így,...
2018. nov. 29. 20:55
 20/24 A kérdező kommentje:
96%-ban csak ilyen férfiakat látok barátnővel. Sajnos nem a te állításodat tapasztalom.
2018. dec. 2. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!