Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye lehet?
Nyilván kevesebb eséllyel indul a "piacon", de közel sem reménytelen. A külső megjelenés sokat számít első körben. Szép / helyes arc, ápoltság. Aztán egy jó személyiség sem árt.
Szerintem az sokkal rosszabb, ha valaki agyilag gyenge és nem azért mert beteg, hanem csak simán hülye.
Szóval fel a fejjel! :)
25/F
Nem tudom haver.
De itt lent van egy pub ahol lakom....van egy fiatalabb ferfi...olyan 28-32 koruli lehet. Nem tudom mit, hogy csinal, azt se tudom, hogy a lec mukodik-e akik ezzel a problemaval szenvednek, de minden este mas csaj ul az oleben, es gurul haza veluk..igen-igen jo csajok, olyan dumaja van, hogy be**as.
Szoval o nyomorek, de megis majdnem minden este mas csajjal van.
En itt vagyok egeszsegesen, de megis nyomorek vagyok.
Szerintem van eselye....csak rakell talalni a megfelelo egyenre.
Már 15 éves sztori de szerintem ma is helyt áll. Jártunk egy discoba mindig megjelent egy 10-15fős társaság egy kerekes székes sráccal. Nem tudom hogy a csajozás ment e neki,de legalább kimozdult és csajok közt volt(sok egészséges pasival ellentétben akik otthon sìrtak)ìgy volt esélye személyiségét előben kamatoztatni.
Badoon a beállított keresésemre feldobott egy kerekes székes lányt. Egyszer ráîrtam kíváncsi voltam rá...olyan szinten volt lelki beteg trágár szavak hada negatìv életszemlélet.
Nem tudom mennyire vagy sérűlt de apukám régen egy bocsa csapatnak dolgozott ott vt egy kerekes székes pasi bodybuilder felsőtesttel,szerintem ráizgúlt nem egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!