Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így mekkora esélye van, hogy találok valakit?
Figyelt kérdés
Az életről, létezésről kialakult nézetem miatt, nem szeretnék életet adni vagy is utódot létrehozni.2018. ápr. 7. 20:56
1/4 anonim válasza:
Ha ezzel indítasz, akkor bazinehéz dolgod lesz. De biztosan lesz rá vevő. Sokáig tart majd, sok energiát kell belerakni, de egy pici esély van értelmes kapcsolatra így is.
2/4 anonim válasza:
Akkor nem is kell keresned senkit. A szaporodason kívül mindent lehet egyedül
3/4 anonim válasza:
Esély mindenre megvan. Maximum szűkül a potenciális jelöltek száma. Én sem szeretnék gyereket, és olyan társat sem, akinek már van. Kicsit lehetetlennek tűnő igény, de hiszem azt, hogy nem vagyok egyedül ezzel.
4/4 anonim válasza:
"Az életről, létezésről kialakult nézetem miatt ...." Neked nem kell senki! Minek akarsz találni mégis valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!