Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy a neten találok párt? És van aki ott talált párt, ha igen, akkor légyszi nem, kor.
A neten nehéz párt találni ez tuti. De ha jókor vagy jó helyen....vagy csak véletlen....sikerülhet:) Végülis előbb-utóbb tuti találhatsz csak az idő nem mindegy....
Én most találtam nem rég párt a neten:) és élőben is minden szupi (pedig sokszor van hogy élőben más mint elképzeled) 18/L
A legjobb barátom találta meg az élettársát, aki Olaszországban dolgozott, de kizárólag érte hazaköltözött. Azóta el sem lehet választani őket, és remekül megvannak.
Sok sikert!
Szerintem kisebb, mint nem neten. Neten miből szúrod ki, hogy hazudik? Ha élőben beszéltek, rögtön jelentkeznek az ösztönös reakciók, de írott szövegből nagyon nehéz kiszűrni.
Meg a másik, hogy a legtöbb társkeresőn hiába "fenyítenek" azzal, hogy leellenőrzik az adatok valódiságát, gyerekjáték kijátszani a rendszert.
Keress a valóságban, mert ott minden jobb - a szerelem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!