Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férfiaknak annyira kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiaknak annyira kevés sikerük van a nőknél, hogy már az is boldoggá teszi őket, ha mondjuk Tinderen beszél velük valaki, akkor miért szívódnak fel maximum néhány üzenet után?

Figyelt kérdés

Akkor is, ha a nő kezdeményezi a beszélgetést, tehát még ezen se kell stresszelniük.

Vagy nem is igaz, hogy ekkora nőhiány van? Vagy nem is kell ennyire nekik? Esetleg mégis csak válogatnak, nem elég egy "átlagos" lány?

2018. ápr. 8. 11:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ezert most menj vissza tinderre vard a leveleket es NE valaszolj. :P

Ha leadnad azt a hu, de nagy noi gogodet es legalabb 10 pasival elkezdenel irogatni, latnad a kulonbseget ferfi es ferfi kozt, a szemlyiseg es jellembeni kulonbsegeket, es nem ez a hulye felfogasod lenne, hogy “nah..jooovan’ meszanom ezt a szerencsetlent egy valasszal”. Szoval erted mit irok, mire akarok kilyukadni? Fontosak az asszociaciok, hogy mire kovetkeztetez, szabalmobol, egobol, visszairni valakinek...az nem valami fair dolog. Ha egy kis energiat es jellemet adnal a dolognak, tovabb latnal jobbra es balra huzastol, de ez toled olyan messze van mint Felcsut Vlagyivosztoktol.....szoval, megered a penzed te is béjbehh😂😅😁

2018. ápr. 8. 12:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Vagy akiknek irtal, azok nem a sikertelen fajtabol valok. Meresi hiba.

Nekem sok honap csend utan nemreg irt egy lany egy tarskereson. Valaszoltam neki, es azota nem ir. Pedig biztos vagyok benne, hogy semmi rosszat nem irtam.

2018. ápr. 8. 12:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#12-nek igaza van, nem ugyanazok a férfiak sírnak-rínak gyakorin a nőhiányról meg a sok elutasításról, akik szó nélkül lelépnek egy beszélgetés után.
2018. ápr. 8. 13:03
 14/17 anonim ***** válasza:
14%

A nők kb a férfiak 20%-ra gyúrnak.

A felszívódós, flegmázós, egyszer szexelős férfiak ebbe a 20%-ba tartoznak.

Mikor minden ujjára van 3 másik nő rajtad kívül, akkor nem fog sok energiát tenni a megismerésbe, a lefektetésedbe, a kapcsolatba.

Ha 5 percen belül nem borulsz a lábai elé, keres másikat abból a 3-4-5 nőből akit melletted hülyít.

Persze, mivel legközelebb is a 20%-ból fogsz választani, így azt hiszed minden férfi ilyen

2018. ápr. 8. 13:05
 15/17 anonim ***** válasza:

“Akkor is, ha a nő kezdeményezi a beszélgetést, tehát még ezen se kell stresszelniük.”

Épp azt tanuld meg, hogy egy pasit hagyni kell teperni, megdolgozni érted, különben unalmas és kihasználható leszel a szemükben.

2018. ápr. 8. 13:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fent Tinderen... De ha fent lennék és írna rám egy nő akkor tuti visszaírnék neki, szerintem így korrekt. Megtisztelt az érdeklődésével és ha nekem nem tetszene, akkor ezt úgy viszonoznám, hogy visszaírnék neki udvariasan, megköszönve a megkeresést, hogy nem egymást keressük, szerintem ez minimum! :)

Én is maximum csak "átlagos" vagyok. :]

2018. ápr. 8. 13:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem Tinderen vagyok fent, hanem badoo-n (voltam), és szerintem azok a pasik lépnek le szó nélkül, akik csak szexre mennek, te meg nem mutatsz rá hajlandóságot. Ilyenkor keresnek másik nőt, akinél ugyanúgy bepróbálkoznak. Aztán vagy sikerül nekik, vagy nem. Nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb a horgukra akad valaki. Persze az nem valószínű, hogy pont a legszebb, legértelmesebb csaj lesz, de hát valamit valamiért. Végén már mindenkit jobbra húz :D
2018. ápr. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!