Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen 0 match két hét alatt hivatalosan is azt jelenti, hogy ronda vagyok?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 1. 13:00
1/12 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor igen. Férfinál nem olyan rossz ez az "eredmény".
2/12 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy nem "rossz eredmény"?
A nők ennyire válogatósak ott? :O
2018. ápr. 1. 13:05
3/12 anonim válasza:
En szerintem ne a tinderbol indulj ki. Ugy latom ez a tinder kezd nagyon terjeszkedni, mar-mar egyenrangu a facebookal/instagrammal. A kozossegi media a legjobb agymosok koze tartozik, kb Eszak-Koreat megszegyenito hatassal mossa at az ember agyat es valtoztatja meg az ember jellemet. En azt mondom, hagyd a tindert.
4/12 anonim válasza:
Nyugi, Tinderen a másfél éves pályafutásom alatt nem leltem párra, vagy dugókomszinára, szóval jól állsz időben.
5/12 anonim válasza:
Nem Tinderezem és nem vágom,mi az a match,maximum sejtem.Viszont azt bátran kijelenthetem,hogy nem ezek a hulladék oldalak a fő értékmérők.A társkeresőkön majdnem mindenki egy illúziót tol az arcodba,azt is kajálja be.Sokan keresik gyerekeik anyját,aztán egy kávé után felteszik a kérdést,hol dugjunk.Kissé szánalmas ez az egész.Szóval ne ebből indulj ki!
6/12 anonim válasza:
Most bukó a tinder valamiért, nekem sincs szezon. Valentin nap környékén úgy estek matchek mint a hózápor. Most meg tele van az egész külföldivel, mert ahogy jön a jobb idő jönnek a turisták. Ők 1-2 napig vannak itt, csak a legmacsóbb pasikkal meg egymással kavarnak, viszont miattuk jóval rosszabbul használható az egész.
7/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ronda vagy, lehet, hogy csak előnytelen a profilod.
8/12 anonim válasza:
Azért az se mindegy te kit húzol jobbra. Ha csak a modelleket vagy minden 100.ik csajt, akkor nem meglepő.
9/12 anonim válasza:
#2 nem csak ott, mindenhol. De főleg az interneten. A legtöbb nő annyira el van telve magától, hogy még önmagával se állna szóba :)
10/12 anonim válasza:
Társkeresőkön (és a társkeresőszerűségeken) minden nőnek az egekben vannak az elvárásai. Ez persze nem zárja ki azt, hogy ronda vagy, netán a profilképed borzalmas. Töltsd fel a fotódat a photofeeler.com oldalra, ott reálisabb véleményeket fogsz kapni. Rólam például kiderült, hogy tényleg ocsmány vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!