Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ismerkedtek Tinderen egy fiúval, s mondjuk átmentek FB-ra, ha érdekel titeket a srác, naponta mennyi időt szántok chatelésre kb?
Ha valaki napokon át alig ír, - minden nap ír, de csak egy-két sort, tényleg nem nevezhető nagy beszélgetésnek. Tinderen még szószátyárabb volt, azóta "kukult meg", tehát tud ő beszélgetni.
Szóval ilyen helyzetben akkor nem érdeklem őt, ugye?
Ha valaki titeket érdekel, azzal chateltek, valahogy kerítetek időt, akár este pl, nem?
Tudni akarom, hogy várjak a kisasszonyra, vagy semmi értelme reménykedni, és lépjek tovább.
Fiú vagyok, de nem valószínű hogy érdekled. Ha már napok óta beszéltek, kérdezd meg hogy van-e kedve randizni, mire vársz?
Amúgy meg mivel tinderezik a lány, lehet van 10000 másik beszélgető partnere.
Volt, hogy ő is írt, csak nem tudom, mi a normális a nőknél, mennyiségre értem. Nem várhatom el, hogy a dolgozó nők a neten lógjanak, de hogy este is csak 10 percet szán rám.. (de olyankor van, hogy ő kezdeményez) az nekem azt súgja, hogy nem vagyok nyerő.
Az érdekelne, hogy a nők ezt az ismerkedés korai szakaszában hogy csinálják? Este egy-két órát töltenek el ezzel? Ez a standard?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!