Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem emlékeztet ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem emlékeztet ez a csaj a magyar nők túlnyomó többségére? :D

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=eizPVAoThYY

Tisztára ezek a beidegződések tapasztalhatóak minden egyes nap szinte minden nő esetében.

- "Jajj de magányos vagyok, senki nem becsül meg és nincs egy normális pasi sem"

+ "Bemutatlak a Petinek. Nagyon rendes, családközpontú fiú és mindenben számíthatsz rá."

- "Ne röhögtess, az csak egy utolsó autószerelő szakmunkás senki."

+ "Akkor bemutatlak a Zsoltinak. Ő szoftverfejlesztőként dolgozik egy nagy multicégnek. Nagyon intelligens és humoros. Biztosan jól megértenétek egymást."

- "Ja az a 170 centis kis törpe nyikhaj, ne röhögtess."

+ "Akkor bemutatlak a Dominiknek. 2 hete szakított a barátnőjével. Magas, izmos kosaras srác."

- "Ja, csak éppen egy csóró egyetemista és még autója sincs"

- "Inkább várok az igazira..."

2018. ápr. 7. 11:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez inkább egy aszexuális nő,csak magának se vallja be és azzal takaródzik ,hogy senki sem érhet fel hozzá.
2018. ápr. 7. 14:50
 12/19 he84 ***** válasza:
80%
Hát azért általánosítani nem kéne! Ez nem azt jelenti, hogy akkor minden, vagy a legtöbb magyar nő ilyen! Butaság! Nekem például a belső sokkal fontosabb, nem baj az se, ha a másik ducibb, vagy esetleg egyéb.
2018. ápr. 7. 15:07
 13/19 he84 ***** válasza:
És persze senki se tökéletes, amit el kéne fogadni! Aki tökéletesre vágyik, az hiába teszi, mert soha nem fog olyat találni, nem létezik ilyen semmiben és senkiben se. Aki mégis erre vágyik, ebben reménykedik, az hiú ábrándokban él. Olyan van hogy jobb, rosszabb és lehet törekedni a jobb felé, de tökéletesség nincs!
2018. ápr. 7. 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Aszexuális a csaj. Ennyi.
2018. ápr. 7. 18:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Csak téged. A magyar nők túlnyomó többsége ugyanis párkapcsolatban van, és mivel az a sok férfi nem mind magas,sportos, gazdag és sikeres, bizony elmondhatjuk, hogy az ilyen nők többnyire egyedül vannak (mert az ideáljuknak is vannak ugye igényei) és nem ez a többség.
2018. ápr. 7. 20:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Leszophat ez a csaj, felőlem egy csorda lovat is. Akkor sem fog jól kinézni :D
2018. ápr. 8. 14:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ki felel meg a magyar pasik nagy igényeinek, ha ez a csaj is ronda Szerintük.
2018. ápr. 8. 17:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Szép egyébként így sminkben kérdés hogy naturban reggel ébredés után is ilyen e? Kétlem..De attól még belül vannak nagy bajok amit nem fed el a smink
2018. ápr. 8. 19:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Helyesbítek: az általad hajkurászott feltűnő luxy p...ák túlnyomó többségére. A környezetemben rohadtul nem ilyen a nők többsége.
2018. ápr. 8. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!