Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy magyar pasinak nem jut magyar nő?
Mi a hátrány a magyar pasikba csajok amiért végül nem kellenek nektek.Ahhoz képest hogy milyen sok magyar pasi van és milyen sok magyar csaj .Soha vagy csak ritkán jön össze magyar magyarral,mert a csajok inkább más nemzetiségűt választanak.(és tök mindegy hogy milyen csak ne magyar legyen elven)
mi ennek az oka
mi a gond velünk
igazam van -e
hogyan lehetne ebből kitörnöm hogy nekem is lehesen magyar barátnőm
23f
De hát csak neked nem jut és emiatt általánosítasz mindenkire.
Nekem eddig csak magyar nőkkel volt dolgom. Olyan egyetemvárosban lakom, ahol sok a néger és ázsiai cserediák, de nem ők szedik el az összes csajt. Sőt!
Egyébként én is kipróbálnám más színű, rasszú nővel. De ahhoz egy olyan országba költöznék, ahol ők vannak többségben. Tehát pl. ázsiai nőhöz Ázsiába, stb.
21/F
Egy magyar nő megteheti, hogy külföldivel jön össze, de egy magyar férfi lényegében senkinek se kell külföldön (Európában legalábbis, de muzulmán országokban is esélytelen a helyi nőkkel ismerkedés).
Kb 2-szer, 3-szor annyi egyedülálló huszonéves férfi van, mint ahány nő. Elég csak megnézni, mi zajlik a társkeresőkön. Te ismersz olyat, ahol magyar férfinak külföldi párja van? Fordíva kb 10-szer 20-szor gyakoribb szerintem. Tagadni fogják, de nagyrészt a pénz miatt. Sokak célja, hogy összejöhessen egy nyugatival, és húzhasson el vele külföldre. Keress olyat, akinek jó a magyar is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!