Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet az hogy magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy magyar pasinak nem jut magyar nő?

Figyelt kérdés

Mi a hátrány a magyar pasikba csajok amiért végül nem kellenek nektek.Ahhoz képest hogy milyen sok magyar pasi van és milyen sok magyar csaj .Soha vagy csak ritkán jön össze magyar magyarral,mert a csajok inkább más nemzetiségűt választanak.(és tök mindegy hogy milyen csak ne magyar legyen elven)

mi ennek az oka

mi a gond velünk

igazam van -e

hogyan lehetne ebből kitörnöm hogy nekem is lehesen magyar barátnőm

23f

2015. febr. 11. 14:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem pl.a török férfiak tetszenek de semmi bajom a magyar férfiakkal..sőt:D
2015. febr. 11. 15:13
 12/14 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Valassz Te is kulfoldit.
2015. febr. 11. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:

9: Talán fehér férfiként (nem magyar, hanem kifezetten európai fehér), ezért kéne inkább Afrikába, Ázsiába, Indiába vagy a Közel-Keletre, Dél Amerikába menni.

Nem is tudod ezeken a helyeken mennyivel könnyebb dolga van egy európai fehér bőrű férfinak.

Rinyálsz amiatt hogy Nyugat-Európában vagy Észak-Amerikában nem kellenek senkinek a magyar férfiak. Na és? A világ másik 2/3 részén meg könnyebb a dolguk!

Azért van hogy a nőknek több a külföldi párjuk, mert egyrészt mindig mindenhol a férfiak azok akik kivándorolnak a saját országukból és bevándorolnak más országokba. A nők sokkal inkább maradnak otthon, bárhol is éljenek, mert kevésbé kockázatvállalóak mint a férfiak. Akiket mostanában elfognak a határon, azokból is

80% férfi

10% nő

10% gyerek.

Ha te mennél Afrikába, Ázsiába, Dél-Amerikába, ugyanolyan jó dolgod lenne a nőknél ott, mint itt van Európában pl. a néger vagy arab férfiaknak.

21/f

2015. febr. 11. 15:46
 14/14 anonim ***** válasza:
9. vagyok. Nem panaszkodok, van nőm, csak a kérdésre válaszoltam. Egyetértek azzal, amit írsz, de a kérdező szerintem nem tud Európán kívülre menni, mert akkor nem írta volna így ki a kérdést. Afrikában szerintem annyira nincsenek oda a nők a fehér férfiakért, hiába vagyunk sokkal gazdagabbak. Az afrikai nő nagyon vallásos és azzal jön össze, akivel a családja megengedi. Az ázsiai szerintem úgy van, ahogy leírtad, ha nem muzulmán, akkor ott lehet nőt találni (főleg Fülöp-szigetek, Indokína) csak irtó messze van.
2015. febr. 11. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!