Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiakat zavarják, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat zavarják, ha valaki céltudatosan építi a jövőjét?

Figyelt kérdés

Ahogy észrevettem mostanában, a férfik nem szeretik, hogy miként állok az élethez. Nem látom értelmét, hogy egész hétvégén otthon tespedjek a tv előtt, hanem inkább elmegyek dolgozni, hétköznap pedig egyetemre járok, mellette nyelvvizsgázom. Amikor ezt meghallják, rögtön megkapom, hogy nem kell ennyire komolyan gondolni az életet stb. Nekik az a legnagyobb élmény, ha mehetnek kocsmázni munka után...

Édesapám örökölt egy házat, ahová kiköltözöm, erre meg mindig azt kapom, hogy ennyire rossz otthon? Nem bírom elviselni a szüleimet? Nem, szimplán már szeretnék egy saját kis fészket külön. Megjegyzem, a szüleimmel bármit megtudok beszélni, nagyon összetartó család vagyunk, tehát nem ezzel van a probléma.

Jó lenne olyat találni, aki komolyan gondolkodik, reálisan látja a jövőt, és össze is tudnék vele költözni. Persze, nem arra gondolok, hogy 1 éven belül házasság meg minden, mert nekem is ott az egyetem, eljárok bulizni, koncertekre, tehát nem kell otthonülőnek lenni. Csak végre olyat találni, aki nem egy link alak, mint a mai fiúk többsége.

Itt megjegyezném, hogy az idősebb korosztály - 30+ - nálam nem jön szóba.

21/L

2018. ápr. 4. 20:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hogy az összes férfit zavarja-e azt nem tudom. De egyes emberekről a férfi ismerősi körömből el tudom mondani, kit zavar és kit nem. Ha párkapcsolatban szeretnél ilyen társat aki a céljaidban támogat, keress olyat, és ne számítson, hogy akár a többség mit gondol vagy akar.
2018. ápr. 5. 12:17
 22/22 anonim ***** válasza:

Én szívesen beszélgetnék veled, de csak barátként, mert tetszik a hozzáállásod.

Totál megértelek.

Én férfiként ugyanazt veszem észre, amit te is. Lassan azon kaptam magam, hogy már alig 1-2 férfi haverom maradt. Akárhova mennék, az eseményben csak lányismerőseim vannak... írok a haveroknak... "áhh, nem, mkit érdekel ez?"... "ma estebeb***ni megyek." A fiú haverjaim elmennek dolgozni vagy suliba, utána hazamennek és vagy gépeznek, konditeremben bohóckodnak, döglenek vagy elmennek inni. S elég sok haverom volt, nem 10 emberről van szó. Én meg különc lettem, mert még mindig tanulok, dolgozom, sportolok és érdeklődöm a világ iránt, értelmes programokra járok.

27/F

2018. ápr. 5. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!