Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat zavarják, ha valaki céltudatosan építi a jövőjét?
Ahogy észrevettem mostanában, a férfik nem szeretik, hogy miként állok az élethez. Nem látom értelmét, hogy egész hétvégén otthon tespedjek a tv előtt, hanem inkább elmegyek dolgozni, hétköznap pedig egyetemre járok, mellette nyelvvizsgázom. Amikor ezt meghallják, rögtön megkapom, hogy nem kell ennyire komolyan gondolni az életet stb. Nekik az a legnagyobb élmény, ha mehetnek kocsmázni munka után...
Édesapám örökölt egy házat, ahová kiköltözöm, erre meg mindig azt kapom, hogy ennyire rossz otthon? Nem bírom elviselni a szüleimet? Nem, szimplán már szeretnék egy saját kis fészket külön. Megjegyzem, a szüleimmel bármit megtudok beszélni, nagyon összetartó család vagyunk, tehát nem ezzel van a probléma.
Jó lenne olyat találni, aki komolyan gondolkodik, reálisan látja a jövőt, és össze is tudnék vele költözni. Persze, nem arra gondolok, hogy 1 éven belül házasság meg minden, mert nekem is ott az egyetem, eljárok bulizni, koncertekre, tehát nem kell otthonülőnek lenni. Csak végre olyat találni, aki nem egy link alak, mint a mai fiúk többsége.
Itt megjegyezném, hogy az idősebb korosztály - 30+ - nálam nem jön szóba.
21/L
Igen zavarják őket a karrierista nők, akiknek semmire sincs idejük, és el is vannak szállva maguktól. Ez nem szimpatikus, a már írt aranyhal hasonlat is jól bemutatja ezt.
Sokan nem szeretjük a kocsmát, nem tespedünk a tv előtt, és gondolunk a jövőre, de újsztahanovizmus nélkül. Ilyen voltam mindig is, és a legtöbb haver is.
A hasonló törtető ,céltudatos 'csakazértis megmutatom milyen tökös vagyok' nők mellett a férfiak nagy része azt érzi, hogy ő igazából csak egy zavaró tényező ,megtűrt személy ,vagy valami biovibrátor. Jó ha ott van ,de ha nincs az se baj.
Egy ideig lehet elvannak ,de aztán keresnek egy kedvesebb nőt.
Nem rég alakult volna valami köztem és egy lány között. Nem lett belőle semmi. Miért? Mert szép lassan elcsepegtette ezeket a terveit és egyszer csak azon kaptam magam hogy ha összeakadok vele meg is van a következő 6-7 évre a terv amit teljesíteni kell. Munkahely, ház, gyerek, kutya ami csak golden retriver lehet, költözés csak x városba stb.stb.stb Épp csak egy árva szó sem esett az én terveimről...
Na ez szokott itt lenni a probléma.
29/F
Hát, max te találkoztál ilyen srácokkal akik így állnak hozzád. Akinek vannak elvárása is a másikkal szemben és nem csak az újabb skalpot keresi, annak igen is fontos, hogy legyen a párjának valami célja és jövőképe. Számomra mindenképp pozitív, hogy van elképzelésed és céljaid.
23/f
17. * 13 vagyok*
Igen, van rengeteg nő, akinek a karrierje fontosabb, de a kérdező ahogy látom, legalább jól eltervezi a jövőjét, vannak céljai, és nemcsak sír, míg nincs barátja. Szerintem ez jó dolog, és tisztelni kéne, hiába leszek lepontozva megint :) Hiszen ha valaki ideír, hogy meghal egyedül, annak írják mindig, hogy találd meg magad, foglald el magad stb.
Miért taszítóbb egy nő, aki sokat dolgozik, mint egy férfi, aki sokat dolgozik? Semmi femináci gyűlölködést nem akarok szítani, csak érdekes nekem, hogy ha ezt egy pasi írta volna, akkor mindenki biztatná, hogy ez az, jól teszed. Szerintem semmivel nem rosszabb egy ilyen nő, mint aki beleél csak a világba, bár ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!