Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem akarok senkit sem megbánta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok senkit sem megbántani, hogy egyes pasik hogy képesek igénytelen/ronda lányokkal összejönni?

Figyelt kérdés

Igénytelen alatt a következőket értem:

* feltűnően egyenetlen fogsor vagy sárga fogak

* túlsúly megspékelve narancsbőrrel/hájréteggel

* kiábrándító arcszerkezet: trollface-szerű férfias állkapocs, karvaly orr, beesett szemek, kihúzott csíkszemöldök

Nem egy hasonló lányt láttam már sokszor kifejezetten férfias/vonzó pasival és nem tudom, hogy utóbbiaknak ilyen az ízlése vagy kajak ekkora a konkurencia a férfiak között. Mindenesetre én nem tudnék ilyen lányokhoz vonzódni és inkább maradok 25 évesen is szűz, mintsem hogy összeszorított gyomorral kelljen kompromisszumot kötnöm. Ráadásul én sem vagyok egy nagy szépség (alacsony, sovány gyerekes külső) szóval nem nagyon tehetném meg, hogy válogatok, de az ösztöneimet nem fogom tudni legyőzni.

2018. ápr. 4. 19:43
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
96%
Az átlag alattiként linkelt lányról is simán lehetne egy csinos nőt ábrázoló fotót készíteni. Frizura, csinos ruha, smink, megfelelő világítás, testtartás.
2018. ápr. 5. 00:35
 52/55 anonim ***** válasza:
79%

Az elsőnek linkelt nő mondjuk lehet átlag alatti, objektíven, igen. De az igénytelentől k...a messze van. Az egyetlen ilyen szempontból kifogásolható dolog az a túlsúlya, de 1) az lehet hormonális eredetű is, 2) látszik, hogy egyenletesen fel eloszolva rajta, tehát valószínűleg nem az a tipik igénytelen napi 5 tábla csokit és 10 Big Mac-et befaló lány. Sőt még viszonylag vékony is a dereka a túlsúlyhoz képest. Közben meg szép a bőre, igényes a haja, a fogaival sincs semmi baj.

Amúgy amit a kérdező igénytelenségnek leírt, az az esetek többségében nem az. Kb. teljesen 100%-ban a szarul szedett szemöldökre lehet azt mondani. A fiús/előnytelen arc az genetika, a fogsor is simán lehet az. A túlsúly meg lehet igénytelenségből meg egészségügyi okokból eredú is. A narancsbőr meg messze nem igénytelenség, max. mázli az, ha vkin nincsen (rengeteg sportos, vékony nőnek is van).

Amúgy a hűdeszépként belinkelt lányról is simán lehet olyan fotót készíteni a sok filter, a látványos smink, világítás, bőrtónusjavítás nélkül, hogy a "fujj, bottal sem" szintre kerül. Meg a 2 átlagoskáról is olyat, hogy "követeljük a Maxim címlapjára MOST!, annyira dögös. Pl. a szőke lánynál elég, ha becsukja a száját és nem látszik a nem épp fogkrémreklám vigyora (ami sztem amúgy a szexepilje). Picit túlrajzolják a száját (ami a hűdeszépnél is tuti megvan), beállítják a haját, aztán ő lesz az új Playboymaca, kb.

2018. ápr. 5. 17:33
 53/55 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ha véletlen meg utcára merészkedne az illető, akkor vágni kell ki neki kartonból snapchates kutyás filtert.
2018. ápr. 5. 18:45
 54/55 anonim ***** válasza:

Micsoda hősök, még a lepontozást is vállalják! :D

Amúgy el kéne fogadni, hogy 1) egy normális ember nem kizárólag külső alapján választ párt 2) a legtöbb ember átlagos, nagyon kevés a feltűnően csúnya és a feltűnően szép ember.

Vicces, hogy itt osztod az észt, aztán te leszel a következő, aki felteszi a kérdést, hogy a lányok miért csak a 180 centis Adoniszokra buknak :D

ha szerinted igénytelen, hogy valaki olyan arccal született, amilyennel, akkor te miért neme vagy igénytelen, amiért alacsony vagy? Miért akarsz ilyen igénytelen pasiként top csajt? :D

2018. jún. 12. 13:42
 55/55 anonim ***** válasza:
nem *
2018. jún. 12. 13:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!