Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok senkit sem megbántani, hogy egyes pasik hogy képesek igénytelen/ronda lányokkal összejönni?
Igénytelen alatt a következőket értem:
* feltűnően egyenetlen fogsor vagy sárga fogak
* túlsúly megspékelve narancsbőrrel/hájréteggel
* kiábrándító arcszerkezet: trollface-szerű férfias állkapocs, karvaly orr, beesett szemek, kihúzott csíkszemöldök
Nem egy hasonló lányt láttam már sokszor kifejezetten férfias/vonzó pasival és nem tudom, hogy utóbbiaknak ilyen az ízlése vagy kajak ekkora a konkurencia a férfiak között. Mindenesetre én nem tudnék ilyen lányokhoz vonzódni és inkább maradok 25 évesen is szűz, mintsem hogy összeszorított gyomorral kelljen kompromisszumot kötnöm. Ráadásul én sem vagyok egy nagy szépség (alacsony, sovány gyerekes külső) szóval nem nagyon tehetném meg, hogy válogatok, de az ösztöneimet nem fogom tudni legyőzni.
Inkább örülnöd kéne neki, mert ha nekik volt, akkor talán neked is lehet esélyed. De ha másoktól hitetlenkedve fogadod, azt, amiben neked kéne reménykedned, hát, az kellemetlen.
Persze tudom, ha téged bántottak, akkor te is bántasz mást ugyanazért. Felőlemaztán...
Szerintem kevered a szezont a fazonnal.
Az igénytelenség más szerintem.
Volt egy randim, leszögezem, en egy normális srác vagyok, rendes, kedves, udvarias—>szerintem. Na jött a lány, beszéd-beszéd-beszéd....aztán megláttam a körmeit, a körmei alatt annyi kosz volt mint egy szemétfeldolgozóban. Tiszta fekete volt. Kész, ennyi...kiakadtam, felálltam és eljöttem és még a Mekis kajámat is otthagytam, pedig azt mindig megeszem. Ha annyit mondott volna, hogy “boccs te f**z, de most jövök a szántóföldröl mert egész nap kapáltam” szót se szóltam volna....szóval akkor neki, teljesen átlagos volt az, hogy egy merő dzsuva a körme. Szerintem itt kezdödik az igénytelenség. Amiket felsoroltál az egy sem az “igénytelenség” kategória.
Érdekes, a pasim előző barátnője vékony volt, most is tudna bármikor egy csinos vékony csajt újítani, mégis velem van, én meg duci vagyok. Na erre már fel fog robbanni az agyad szerintem :D
Mellesleg ha neked igénytelen az, ha valakinek görbe az orra, vagy beesett a szeme, akkor ennyi erővel te is igénytelen vagy, bármit is csinálsz, mert mindig alacsony maradsz.
#10: "...hogy egy középszerű kinézetű, virgonc, kíváncsi lány sokkal hamarább felkelti a figyelmem"
Na nem is rájuk gondoltam, de gondolom nem olvastad el figyelmesen a kérdésemet. Valószínűleg ezen leírással ilyen kaliberű lányokra gondolsz:
Messze nem rájuk gondoltam, szóval ezzel a kommenttel eléggé mellélőttél. Az ilyen szomszédlány típus amúgy is ezerszer jobban tetszik, mint bármilyen szolis/kacsaszájú r****c.
Neked nem is lány kell, lebuktál: kifejezetten férfias/vonzó pasival
:( Ciki.
#14: "Szerinted az egyenetlen fogsor vagy a karvaly orr mégis mitől igénytelen?! így született, ilyen géneket örökölt"
Ahogy én sem tehetek róla, hogy alacsonynak és vékony csontozatúnak/kisfiús külsejűnek születtem. Ilyenek a génjeim. Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy ennek ellenére hozzám hasonlóan ők is hasonlóan gondolkoznak és nekik is csak a magas, sportos, jóképű szépfiúk jönnek be. Hát fifty-fifty. Egy cipőben evezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!