Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akarok de nem akarom megbántani, hogyan tegyem?
Kezdjük azzal, hogy én biszex vagyok, a mostani barátom elött csak lányokkal voltam. Kipróbálásként indult ez a kapcsolat, de belezúgtam és járni kezdtünk. Ő nagyon szerelmes belém, nálam viszont csak fellángolás volt, kitisztult a fejem, nem illünk össze, mást képzelünk el a jövőben (Ő külföldre akar költözni, én nem, ő sok gyereket akar, én max egyet, ő kutyás, én macskás stb..) ráadásul már mennék vissza a lányokhoz...
Tudom rettentően gyáva alak vagyok, de egyszerűen képtelen vagyok a szemébe mondani az igazságot, amúgy is van benne hajlam az öngyilkosságra (néha olyanokat mond hogy nem bírná elviselni ha elveszítene, meg hogy belehalna ha én nem lennék neki) és én tényleg nem akarom bántani őt, már 8 hónapja együtt vagyunk és ennyi idő után mit gondolhat ha kidobom?
Valószínüleg azt, hogy csak játszadoztam vele, de ez nem igaz, mert szerettem, csak elmúlt az érzés, nem ő az igazi, ennyi...de ezt egy öngyilkos hajlamú embernek elmondani lehetetlen....
Ti hogyan vetnétek véget egy ilyen kapcsolatnak?
20/L
Gondolom ő nem tudja, hogy biszex vagy. Amúgy ezt nem tudod megoldani annélkül, hogy meg ne bántsd. Szerintem ess túl rajta, ha már eldöntötted. Ez a "nem tudnék élni nélküled" cucc meg szófordulat arra, hogy te vagy szíve kuglófjának egyetlen mazsolája. Nem lesz ettől még senki öngyilkos hajlamú. Az meg a másik, hogy nem a te felelősséged, hogy ki hogy öngyilkolja meg magát. Legyél tapintatos, de egyértelmű és minden rendben lesz.
30/f
Szakítani nem lehet sérülés nélkül. Főként igaz ez olyan emberre, akinél még lent van a lila köd.
Az öngyilkolás pedig érzelmi zsarolás. Én mederbe terelném a témát, tehát megvárnám, hogy ilyeneket mondjon majd közölném vele, hogy ez nagyon szemét dolog, hogy ilyeneket mond, ezzel próbál sakkban tartani. Nem szimpatikus és ezzel mar el magától.
Tapintatos csak úgy tudnál vele lenni, ha hagysz neki időt. Mondod neki, hogy vagy történik valami változás, vagy te lépsz. kap egy hónapot. és akkor ő mondja ki. vagy meg szeretnéd próbálni külön, hogy hiányzik-e még.. aztán ugyebár nem fog, bár ki tudja.
Tudja hogy biszex vagyok, úgy ismerkedtünk meg, hogy csak kipróbáljuk, alapból azt mondtam neki hogy leszbikus vagyok...
Olyan könnyen mondjátok, valahogy ez nekem nem megy :/ Persze nem akarom sokáig húzni, de bántani se akarom...
Én megértelek hogy megakartad próbálni,oké.Senki nem tudja mi lesz belőle, fiatalon én se gondoltam át mindent.De mivel nem hetero vagy,ezért legközelebb jobban át kell gondolni.
Az meg a srác részéről hülyeség, hogy gyerek család, költözés, naná hogy nem akarod.Teljesen megértem,akkor is ha hetero lennél.Fiatal vagy mindenképp hozzá.Nem kell ecsetelni hogy miért nem, meg belebonyolódni,mert vita is lehet belőle.Elmúlt, más célok,más tervek, nem így képzeled el, és főként, hogy elmúlt.Ilyen van,kiszerettél belőle.
Rendben...
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!