Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok senkit sem megbántani, hogy egyes pasik hogy képesek igénytelen/ronda lányokkal összejönni?
Igénytelen alatt a következőket értem:
* feltűnően egyenetlen fogsor vagy sárga fogak
* túlsúly megspékelve narancsbőrrel/hájréteggel
* kiábrándító arcszerkezet: trollface-szerű férfias állkapocs, karvaly orr, beesett szemek, kihúzott csíkszemöldök
Nem egy hasonló lányt láttam már sokszor kifejezetten férfias/vonzó pasival és nem tudom, hogy utóbbiaknak ilyen az ízlése vagy kajak ekkora a konkurencia a férfiak között. Mindenesetre én nem tudnék ilyen lányokhoz vonzódni és inkább maradok 25 évesen is szűz, mintsem hogy összeszorított gyomorral kelljen kompromisszumot kötnöm. Ráadásul én sem vagyok egy nagy szépség (alacsony, sovány gyerekes külső) szóval nem nagyon tehetném meg, hogy válogatok, de az ösztöneimet nem fogom tudni legyőzni.
16: Aranyos csajok! Második lány ahogy mosolyog azok a gödröcskék, annak megvan a külön bája, kedvencem. :)
HA a felszínes dolgokat targeteljük először, és ha leszólítanának, akkor egyiket sem hajtanám el, jöhetne a fedezzük fel kiben milyen lélek lakozik társasjáték. :)))
Kövezzetek meg, de szerintem a 7-es válaszban linkelt lány elég ronda.
Lehet, hogy rengetegen vonzónak találnak egy hájas, narancsbőrös, ágyon szétfolyó, 110 kilós, három kilós cipőfejű lányt, de mégsem ezekkel a lányokkal mászkálnak a pasik az utcán.
Nekem néha az szokott tetszeni, ha valami nem stimmel a fogaival. Vagy kicsit keszkuszák vagy valamennyire kapafoga van. Tetszett már úgy lány, hogy kb. a pókot ki tudta volna harapni a sarokból. Hosszabb szemfogak pedig mindig szexik számomra. A tökéletes, hófehér reklámmosoly számomra valamiért túl egyhangú, érdektelen.
Na, de hogy itt most komolyan már a 7-es lány legyen az átlagos... Ezt mint normális önértékeléssel rendelkező átlagos pasi kérem ki magamnak, már bocs. Ennyi erővel Molnár Krisztián is egy átlagos pasi és jó alapanyag.
"az a lány nem is kövér csak telt."
Istenem, de szánalmas már ez. :D
Kit akarsz te átverni? Dagadt és kész. Orvosilag is túlsúlyos, egészségügyi kockázata van.
Messze nem ez az átlagos test egy fiatal nőnél, és messze nem igényes.
30 -as, az a lány retusalt.
Jaguar, a 7-es lány max 70kg, messze nem szetfolyo...
70 kiló? Talán a Holdon esetleg.
Azért jó tudni, hogy vannak még kommentelők, akik be merik vállalni a lepontozást az őszinte véleménynyilvánításért cserébe. Grat!
Igen, ha a 7-es csaj átlagos, akkor Molnár Krisztián is minimum egy mackós nagydarab vidám srác.
Ne nézzetek már hülyének! 70kg, jó alapanyag meg a fa***mat!
Aki pedig a #30-as csajt képes egy lapon említeni a #16-osban linkelt két csajjal az meg szimplán képmutató. Ennyire ne f***atok már a lepontozástól (úgysem pontozok le senkit max ha valami jó kommentet olvasok), de nem igaz, hogy ennyire vakon legyenek itt az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!