Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem akarok senkit sem megbánta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok senkit sem megbántani, hogy egyes pasik hogy képesek igénytelen/ronda lányokkal összejönni?

Figyelt kérdés

Igénytelen alatt a következőket értem:

* feltűnően egyenetlen fogsor vagy sárga fogak

* túlsúly megspékelve narancsbőrrel/hájréteggel

* kiábrándító arcszerkezet: trollface-szerű férfias állkapocs, karvaly orr, beesett szemek, kihúzott csíkszemöldök

Nem egy hasonló lányt láttam már sokszor kifejezetten férfias/vonzó pasival és nem tudom, hogy utóbbiaknak ilyen az ízlése vagy kajak ekkora a konkurencia a férfiak között. Mindenesetre én nem tudnék ilyen lányokhoz vonzódni és inkább maradok 25 évesen is szűz, mintsem hogy összeszorított gyomorral kelljen kompromisszumot kötnöm. Ráadásul én sem vagyok egy nagy szépség (alacsony, sovány gyerekes külső) szóval nem nagyon tehetném meg, hogy válogatok, de az ösztöneimet nem fogom tudni legyőzni.

2018. ápr. 4. 19:43
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
97%
Te jó isten, mennyi mocsok lehet egy ember lelkében. És ilyenek járkálnak mellettem az utcán.
2018. ápr. 4. 20:06
 22/55 anonim ***** válasza:
96%
19: nem fifty fifty, ők megkapják a párjulat, te meg csak itt rinyálsz
2018. ápr. 4. 20:07
 23/55 A kérdező kommentje:

#17: "Te nem az ösztöneidet győzöd le éppen, hanem azt próbálod elhinni, hogy neked nem lenne jó egy nem tökéletes szépségű lány"

Szerintem a 16-os kommentemben a két csaj közel sem "tökéletes szépség" és ahogy olvashattad, mégis nagyon bejönnek nekem. Szóval ez egy süket duma, hogy topcsajra vágyok.

2018. ápr. 4. 20:08
 24/55 anonim ***** válasza:
96%
Én akárhogy nézem, az a két csaj, igen-igen veri a “de szép lány” kategóriát.
2018. ápr. 4. 20:11
 25/55 anonim ***** válasza:
97%
Mi a tökéletes szépség? Várj, kitalálom: a sz*rrá filterezett, csúcsfényes, kiégett, rommá sminkelt-retusált instás nők? Olyat még belőled is bármikor csinálhatunk.
 26/55 anonim ***** válasza:
78%

Akkor kérdező linkelj olyan csajt is, akire a kérdésedben utalsz.De ne ilyen genetikailag súlyos betegeket vagy akin átment egy kamion.

Nagyon kevés olyan csaj van aki ne lenne vonzó ,ha ad magára a lány,egy sok ideje pár nélkül tengődő férfi különösen nem válogat,és ha összejön vele, egyeznek belsőleg is ,akkor együtt is maradnak.

27/55 anonim ***** válasza:
97%
23.: az a két csaj igencsak a jó nő kategória. Akit te rondaként linkeltél, az kicsivel átlag alatti, valószínüleg még mindig jobb nő, mint amilyen jó pasi te vagy... nagyon el vagy tévedve, ha szerintet az a két gyönyörű lány az átlag
2018. ápr. 4. 20:14
 28/55 anonim ***** válasza:
87%

[link]

Ez a lány miért csúnya?

2018. ápr. 4. 20:14
 29/55 anonim ***** válasza:
78%

Jó isten gyere le!

Azzal, hogy valaki hogy néz ki, főleg arcra, nem sok mindent lehet csinálni, ha nincsnek millioi plasztikaisebészre. Testre az mar más kérdés, de nem mindenkinek. Én is eljárok heti háromszor sportolni, próbálok egészségesen enni mégsem vagyok vekony, narancsborom is van nem is kicsi. Mégis szeret a párom.

Addig míg ilyen felszínes vagy, és nem látod meg, hogy a külsején kívül is lehet valaki szép, tényleg jobb ha maradsz a kezednel.

Bezzeg az én hájas, narancsbőrös alfelem nem szorul a kezemre.

2018. ápr. 4. 20:18
 30/55 A kérdező kommentje:

#28: Mert kövér és konyhásnéni feje van.

#27: Ha ez a két csaj jó nő kategória, akkor te linkelj már egy átlagos csajról képet!

Én direkt nem szívesen linkelnék top-csajról képet, mert jöttök a szokásos hülye kifogásokkal (vakolat, retus stb.)... De tessék itt van egy szolidan sminkelt, amúgy genetikailag alapból top csaj: [link]

Hol számít ehhez képest "gyönyörű lánynak" az előző két csaj?

2018. ápr. 4. 20:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!