Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macis átlagos pasiként van esélyem pénz nélkül olyan nőt találnom, mint Eva Green?
Minek, hogy az exeimre húzogasd? Teste jó, arca középszerű.
Végigmentem reggel az allee-n, nagyságrendekkel jobb csajokat láttam. Bocs, nem esek hasra 2 nagy csöcstől.
Nekem pl, ő jobban bejön, én szeretem a pici ciciket is.
# 11
Na, őt én is elfogadnám. (aztán kicsit felhizlalnám)
És ez kicsoda? Valami modell? Nem mondom ő is jó nő. Azt sem vitatom, hogy ne lenne szebb nő, mint Eva Green, de ne mondjátok már nekem ilyeneket, hogy "egyáltalán nem nagy szám" mer lemegyek hídba.
Amit linkeltél ezek mind beállított fotók. Hagyjál már...
Olyan nagy pofával írjátok ezt, mintha ti lennétek Ashton Kutcher vagy tököm tudja. :D
Alteros lányoknak vannak érdekes dolgaik.
Ha meg egy modell pasi lenne mellette, akkor meg gondolom menne, hogy "na ez is csak a külsőre megy".
Na látod, ez a baj veled.
Ez egy átlagos lány, ha élnéd az életed, akkor látnál ilyeneket, lennének ilyen csajaid! Nem fimsztárokra csorgatnád, és egyből úgy gondolkoznál mint én, és nem esnél hasra 2 csöcstől.
Ashton Kutcher kalácsképű, nem jó pasi. Mila Kunis pacalképű kis cigányasszony.
Nagy arcom van, mert megtehetem. Nem tehetek róla, hogy te ezt nem teheted meg magadnak, ne engem okolj érte.
Azért már kéregeted a linket. Még prostira se tellik?
Nincs ezzel semmi baj, ha valaki gyorsan ki akarja üríteni a zacsit. Focisták is járnak, nyílt titok.
Tényleg átlagos ez az nő. Az utcán, buszon arcra minden 3-ik nő ilyen arcra.
Még ő is szebb nála :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!