Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ciki ha egy srác lakásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ciki ha egy srác lakásos örömlánnyal vesztette el?

Figyelt kérdés
Volt barátnőm több is,és nem elkeseredettség miatt mentem,csak meguntam hogy általában olyan lányokat fogok ki,aki vagy nagyon éretlen a témához,vagy prűd,vagy iszonyat vallásos vagy mentális baja van (depresszió,személyiségzavar). Lehet hogy a csendes,zárkózott személyiségem miatt vonzóm be az ilyen típusú lányokat.Mivel kezdtem úgy érezni hogy míg a haverok már túlestek az elsőn,így kezdtem magam 22 évesen lemaradva érezni,így elmentem egy tőlem idősebb örömlányhoz,ami nem tagadom nem volt rossz,de annak ellenére úgy érzem hogy hiába nem beszélek róla,ha ismerkedem,félek ez miatt hátrányt élvezzek.Egyszeri alkalom volt,részben benne volt egy kis kaland vágy is hogy sose csináltam semmi örültséget.
2018. ápr. 3. 11:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
#8 Na ilyenek az igazi “bort iszik és vizet prédikál” típusú emberek. Neked mindent szabad, de a másik fél meg egy utolsó rongy, ha ugyanazt megteszi :D Csak azért, mert ő nő. A társadalom gyöngyszeme vagy, főleg Szaud-Arábiában díjaznák a primitív felfogásod.
2018. ápr. 3. 13:30
 12/19 anonim ***** válasza:
22%
#11 azt irtam, hogy egyszer meghuztal egy not, nem ugyanaz, mintha napi 15-tel fekudnel le. Ez biztos vilagosabb igy, nem kell ebbol is azt csinalni, hogy "a ferfi barmit megtehet, a no meg semmit." Ezert irtam most ket ferfis esetet, igy hatha erthetobb a dolog.
2018. ápr. 3. 14:21
 13/19 kicsiTamara ***** válasza:
69%
Nekem nem lenne ciki, amennyiben sosem tudnám meg. Véleményem szerint ez egyébként is mindenkinek a magánügye, mint ahogy az is, hogy én az előző partnereimmel hogyan, mit és hol csináltunk.
2018. ápr. 3. 14:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi,de a ferjemtol Sosem kérdeztem hogy hol kivel és hogyan veszítette el.és azért nem mert az olyan múltja ami engem nem érdekel!
2018. ápr. 3. 14:39
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
Aki egy multbeli esemenyt nem tud feldolgozni, foleg olyat amihez semmi koze nem volt, azzal milyen hosszu tavu dolgot lehet tervezni? Elso komoly veszekedesnel benne marad orokre a tuske es johet a kovetkezo kapcsolat? Sok sikert az ilyenhez. De forditva is igaz, meg mielott megvadolnanak, hogy a ferfinak mindent szabad. Olyan dolgok utan erdeklodjunk csak, amire ha kellemetlen a valasz akkor is fel tudjuk dolgozni.
2018. ápr. 3. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem mi undorító van ebben. :)

Ha egyszer nem jut más az ember fiának, mert az összes beképzelt magyar nő elhajtotta a francba. :)

Én hasonlóképpen vagyok, csak hájas és/vagy rusnya bányarémeknek jövök be, ezért xarok a fejükre. :) Sokkal jobb egy fullos, fizetős ku*vával. :D 39/F

2018. ápr. 3. 16:54
 17/19 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nem lenne az, amennyiben 1) megmondja a kapcsolat elején, 2) elmegy vizsgálatra előtte.
2018. ápr. 3. 17:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, ha egyszer-kétszer kíváncsiságból kipróbálta. Ha rendszeresen prostihoz jár, az zavarna, ahogy az is, ha rendszeres voltak egyéjszakás kalandjai. Egészégügyi szempontból zavarna. A szűrés sem mutat ki mindent, eleve csak arra szűrnek, amit jelenleg ismernek.

Viszont nem szoktam rákérdezni, ki kivel hányszor. Ha akarja elmondja, ha akarja nem. Ez mindenki magánügye.

2018. ápr. 4. 06:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy ennyi időse "lemaradva ééééérezte" magát, és ez rá az indok, ciki. Mintha vmi verseny lenne. Ráadásul 22 évesen sztem még túl korai ez. Ha 2-3 év múlva sincs senkije, úgy már megértem.
2018. jún. 20. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!