Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ciki ha egy srác nem iszik alkoholt buli közben, vagy csak direkt csesztetnek a haverok?
Jesszusom, nehogy elhidd! :)
El tudom képzelni, hogy nem csak direkt szivatásból mondják, úgyértem bizonyos kor/réteg/intelligenciaszint alatt saját maguk is elhihetik, amit mondanak, de attól meg nem lesz igaz. ;)
Párom se nem iszik alkoholt és nem is cigizik. Én se csinálom ezeket. Tehát én eleve olyan pasit is szerettem volna, aki hozzám hasonló. :) Ennyi.
Szerintem meg az a ciki, akinek pia kell ahhoz, hogy jól szórakozzon egy buliban.
Teljesen egyetértek az elözőekkel.
Az a ciki, ha valaki sokat iszik, nem tudja hol a határ.
A szórakozás nem az ivászatról szól.
Ne foglalkozz velük, te gondolkodsz jól :-) szerintem ez a nők szemében is sokkal szimpatikusabb.
N
Az nem ciki ha nem iszol. Az lehet kínos, ha nem tudod kontrollálni a viselkedésedet mert offon vagy.
Nálam az lenne a hátrány, ha elvárás lenne, hogy én se igyak. Szeretek néha alkoholt fogyasztani. :)
19/L
Régen sokat jártam le egy kis "kocsmaszerűségbe" biliárdozni ismerősökkel.Én a játékért-társaságért, ők szintén és a piáért persze:)))
A tulaj mindig kérdezte, hogy ki s mit kér...mondták is mit kívánnak és én is, ami narancslé volt, de persze az nem volt gondolatban sem...maradt a csapvíz-ingyen...4-adik látogatásnál-alkalomnál már meglepően volt a kínálatban narancslé...talán kedvemért?...következőnél már alma s bővült a kínálat e téren és a fogyasztás jellege is változott cimboráknál meglepően:DDDD
Igazából sz@rd le a haverok véleményét e téren és idd azt, ami jólesik és még talán követnek is ebben;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!