Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ciki ha egy srác nem iszik alkoholt buli közben, vagy csak direkt csesztetnek a haverok?
Meg kell látni a különbséget a komoly cseszegetés és a baráti zrika között. Én 4 éve nem iszom, de ettől még ugyanúgy elmegyek néha a srácokkal, ugyanolyan jól szórakozom (sőt a legközelebbi találkozásnál a vigyort sem könnyű letörölni az arcomról...), és simán megy egymásnak a baráti odamondogatás. Őszintén szólva élvezem, meg egy kicsit különlegesnek is gondolom magam, mert nincs olyan sok ember, aki egyáltalán soha nem inna alkoholt.
22/F
Az én párom az egész életében SOHA egy korty alkoholt nem ivott. Egy elég karakán, magabiztos férfi, és hidd el, volt, hogy őt is piszkálták emiatt, ő meg legbelül nevetett.
Amikor összejöttem vele, sose fordult meg a fejemben, hogy ez ciki lenne, sőt. Ő megmondta, hogy ez van fogadják el pont.
Hidd el, ez egyáltalán nem hátrány, sőt. Aki ÉRETT, normális nő, annak meg sem fordul a fejében, hogy ez negatívum. Ismétlem, meg sem fordul a fejében.
Semmi közük hozzá, miért nem iszol. Komolyan, néha már kiakadok, hogy mindenbe belekötnek egyes emberek.
Kérdező, emiatt véletlen se legyen önbizalomhiányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!