Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ciki ha egy srác lakásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ciki ha egy srác lakásos örömlánnyal vesztette el?

Figyelt kérdés
Volt barátnőm több is,és nem elkeseredettség miatt mentem,csak meguntam hogy általában olyan lányokat fogok ki,aki vagy nagyon éretlen a témához,vagy prűd,vagy iszonyat vallásos vagy mentális baja van (depresszió,személyiségzavar). Lehet hogy a csendes,zárkózott személyiségem miatt vonzóm be az ilyen típusú lányokat.Mivel kezdtem úgy érezni hogy míg a haverok már túlestek az elsőn,így kezdtem magam 22 évesen lemaradva érezni,így elmentem egy tőlem idősebb örömlányhoz,ami nem tagadom nem volt rossz,de annak ellenére úgy érzem hogy hiába nem beszélek róla,ha ismerkedem,félek ez miatt hátrányt élvezzek.Egyszeri alkalom volt,részben benne volt egy kis kaland vágy is hogy sose csináltam semmi örültséget.
2018. ápr. 3. 11:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Igen.
2018. ápr. 3. 11:06
 2/19 Noren1989 ***** válasza:
6%

Keress rá kérlek a meglevő kérdések közt, ott a nők bő 95 százaléka szóba se állna veled, ha megmondod, hogy voltál prostival...

Szóval ne mondd el.

Nem kérek privit, farkam van.

2018. ápr. 3. 11:06
 3/19 anonim ***** válasza:
17%

Ne mondd el.

viszont ha már gyakorolni akarsz, mielőtt normálisabb lánnyal összejössz, azért még 2-3 alkalommal elmehetnél prostihoz.

2018. ápr. 3. 11:15
 4/19 anonim ***** válasza:
72%
Az cikibb, hogy a haverok befolyásolják az életedet.
2018. ápr. 3. 11:20
 5/19 anonim ***** válasza:
3%

Lexarom a nők 95 %-át, én egy utcaszélivel vesztettem el és semmivel nem volt rosszabb, mint bármelyik másik egysejtűvel lenni. :D

Szerintem jól tetted és ha van egy kis eszed, akkor nem kezdesz kapcsolatba. :) Maradj az örömlányoknál, hosszabb távon jobban jársz. :) F

2018. ápr. 3. 12:00
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell elmondani, nem tartozik senkire. Viszont a nők szemében ez azért gáz, mert akinek fizetni kell a szexért, az egyrészt lúzer, másrészt igénytelen, mert olyannal szexel, akit bárki megkaphat egy kis pénzért.
2018. ápr. 3. 13:00
 7/19 anonim ***** válasza:
89%
Te mit szólnál ha kiderülne hogy prosti az a lány akivel éppen ismerkedsz?
2018. ápr. 3. 13:06
 8/19 anonim ***** válasza:
15%

#7 ez a ketto teljesen ugyanaz. Jaa, megse.

Nem mindegy h olyan csizmaba lepsz, aki mar tobben beleleptek, vagy te vagy a csizma. Sot abba a csizmaba kapcaban tettek be a labukat, de ennek ellenere a csizma megis elhasznalodott valamelyest. A csizmanak ettol lehet meg erteke valaki szamara, aki nem foglalkozik a multtal.

2018. ápr. 3. 13:25
 9/19 A kérdező kommentje:
Nyilván ha akkor is az akkor nem járnék vele,ha csak volt,akkor nem zavarna,senki se tökéletes,mert van a múltjában olyan még nem jelenti hogy rossz ember.
2018. ápr. 3. 13:26
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
Igen, az. Teljesen mindegy, hogy mi volt az oka, amiért ezt választottad, szerintem undorító, nem kellene olyan pasi. Ha megtudnám, hogy kvázott, akkor otthagynám....Hazudozni pedig szerintem ugyanúgy undorító dolog, ha már megtörtént, akkor vállald fel...ha megbántad, szégyelled vagy úgy érzed, hogy hátrányod származott belőle, akkor me ez van, előbb kellett volna gondolkodni. Biztos van olyan is, akit nem zavar, de nekem ez a véleményem.
2018. ápr. 3. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!