Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért csak a külföldi pasiknak válaszol társkeresőn?
Íme egy ok, amiért a magyarok el vannak maradva más népekhez képest, túl sok ilyen idióta van nálunk. Ez egyébként a második üzenete, kettőt is küldött anélkül, hogy válaszoltam volna. A kérdés az volt, miért választanak sokan külföldit társul, szerinte nem értelmeztem jól a kérdés, pedig de. Az én okom is egy ok. A nikneve alapján ráadásul nő az illető, nem alázom meg azzal, hogy azt is idemásolom, mert vele szemben én normális vagyok és tisztelem mások véleményét. Íme, a gyöngyszem:
"Amugy meg menj a politika rovatba te nyomoronc! Kivanom neked hogyha no vagy, basszon kette egy stadion neger meg arab, meg az osszes no rokonodat is! Aztan akkor majd leshetsz! Ha meg nem akarsz ilyen uzeneteket kapni, akkor majd legkozelebb a politikai rovatba mesz ugatni a faszsagaidat!"
Finoman, nőiesen. Pusszantalak drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!