Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért csak a külföldi pasiknak válaszol társkeresőn?
Nekem társkeresőn barátkozás van bejelölve. Ha rám írnak külföldiek, hogy ismerkednének, megírom, hogy nem ismerkedem, csak barátkozom. Eddig mindig "oh, okay/have a nice day/bye then" jött külföldiektől, csak magyarok mondták, hogy "hülye getzi/qrva anyád/takarodj".
Kétszer is fel van tüntetve a kitöltött profilban, hogy akkor írjanak, ha barátkozni akarnak, plusz ki is van pipálva.
Szép!
Mondom h nagy gáz van az országban!
Éveket éltem kint külföldön, több nyugat-európai országban is. Az egész mentalitás más ott, és én ezt tettem a magamévá. Egy kicsit olyan ez, mint amikor itt megnézed most a választásokat. Tényleg nem akarok belemenni a politikába, de egy olyan országban ahol a fidesz és a jobbik a két legnépszerűbb párt, és szemet hunyunk olyan gazságok felett amikért egy normális országban már lemondana a miniszter/miniszterelnök, ott mit várunk? Ahol a korrekt, szabad európai légkörre nincs igény, akinek igen, az idegenszívűhazaárulóballibsi?Ja,a migránssimogatót kihagytam.
Más országokban korrektül mennek ezek a dolgok, de az sokat megmutat, hogy a magyarok többsége elfogadja az itt uralkodó állapotokat. Nos, én nem. És hozzám hasonló, szabad mentalitású emberek között érzem jól magam. Ezek között vannak magyarok és vannak külföldiek is. Értelem szerűen, külföldön több ilyen van, de azért nem zárom ki ennek a lehetőségét magyarok között sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!