Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő miért csak a külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért csak a külföldi pasiknak válaszol társkeresőn?

Figyelt kérdés
Egyik olyan oldalon csináltam egy kamu profilt amin külföldi pasasnak adom ki magam és arra szinte mindig jön válasz, ha rá írok egy nőre 1-2 napon belül válaszol is rá, de ha a saját valós fiókomról írok akkor szinte soha nem válaszol senki csak nagyon nagyon ritkán.. Ok, lehet mondani, hogy biztos velem van a baj, de azért mégis nem fura, hogy a külföldire szinte mindig válaszolnak a magyarra meg sosem?

2018. ápr. 2. 23:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
52%
2018. ápr. 2. 23:12
 2/28 anonim ***** válasza:
45%
Mert izgalmasabb😀
2018. ápr. 2. 23:13
 3/28 A kérdező kommentje:
#2-es Ezt nőként írod? Miért izgalmasabb amúgy?:P
2018. ápr. 2. 23:15
 4/28 anonim ***** válasza:
41%

Kedves kérdező, ez durva jelenség!

Lehet elegük van a magyarok modorából, meg a farokküldözgetésből, és vmi kedvességre vágynak, vmi kellemes társaságra.

2018. ápr. 2. 23:20
 5/28 anonim ***** válasza:
93%
#4: Végül is minden magyar farkat küld, bunkó és alpári. Igazad van...
2018. ápr. 2. 23:22
 6/28 A kérdező kommentje:
Erre nem tudok mit mondani.. Én nem szoktam farok képet küldözgetni és szerintem ez csak egy felszínes általánosítás. Biztos sok ilyen van, de szerintem a külföldiek között is ugyanúgy akadnak ilyenek, csak tőlük legfeljebb nem veszítek annyira sértőnek..;)
2018. ápr. 2. 23:25
 7/28 anonim ***** válasza:

Oh, the irony!

Üdv 5

2018. ápr. 2. 23:30
 8/28 anonim ***** válasza:
78%

erről egy haverom jutott eszembe.

statisztaként "dolgozik" és utasszállító pilótát alakított az egyik filmben és közben készült róla pár kép is az egyenruhában tányérsapkával.

felrakta főképnek közösségi oldalra és 2 nap alatt valami 100 üzenete érkezett nőktől,hogy pilóta vagy így meg úgy.

szóval durva.

2018. ápr. 2. 23:35
 9/28 anonim ***** válasza:
33%
Hmm. Nem tudom, csak a magam nevében tudok beszélni. Nekem többet nem lesz magyar pasim. Külföldi pasik optimistabbak, kevésbé felszinesek, és ferfiasabban viselkednek. A magyar pasik pedig udvarolni sem tudnak, és gyávák ahhoz is hogy kezdemenyezzenek egy nőnél. És mi után megvan a nő az erdeklodesuk csökken felé. Nem udvarolnak neki tovább, elfelejtik hogy a kapcsolatot ápolni kell. És gyávák a nőt megvedeni. Tisztelet a kivételnek!
2018. ápr. 2. 23:41
 10/28 anonim ***** válasza:
85%
9: Fúúú te nagyon rossz pasikat foghattál ki... :D
2018. ápr. 3. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!