Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ugye lehet még szerencsém a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye lehet még szerencsém a szerelemben? 20/F (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Most buktam el egy lányt nemrég, akiről kiderült, hogy elég nagy ribi. A komolyabb kapcsolatok híve vagyok, így le sem feküdtem vele, noha megtehettem volna, ha annyira akartam volna a szexet. Úgy hiszem.

Nem tudom ezt, hogyan értékeljem? Jobb lett volna mégis egyszer-kétszer lefeküdni vele?

Úgy érzem nekem inkább társra van szükségem, akiről tudom, hogy szeret, és mellettem lesz holnap is meg azután is.

Annyi ilyen lehetőség ment el már mellettem, és annyiszor nem talált rám még egy kis halvány szerelem sem, hogy már kezdem magam úgy érezni, hogy elment az egész fiatal korom a semmivel. Halvány szerelem alatt értem azt, hogy kézen fogva sétálgatni, éjszakába nyúlóan beszélgetni, összebújva elaludni, reggel mosollyal ébredni ránézve. Nem nagy dolgok ezek, mégis nekem legbelül ezek hiányoznak még mindig még úgy is jó volna ha csak tiszavirág életű volna a kapcsolat, akkor is, és nem meghúzni minden csajt.

Tudom, gyerekesen hangzik... Lesz még vajon részem komolyabb barátnőben, vagy később megbánom ezt a túl komoly álláspontom a nők terén? Ez egyáltalán komoly?

Soha nem szerettem volna egy éjszakás kalandokat, most is rávágom, hogy soha, de akkor is. Ha nagyon magamba nézek nem tudom felmérni, hogy most mennyit veszítettem.

Van okom bánkódni vagy jól tettem, hogy nem akarom magam érzelmileg taccsra tenni egy olyan csaj miatt aki nem érdemli meg, mivel inkább az érzelmesebb srác vagyok mintsem a mai fuckboy. Világosan kijelentette, hogy komolyabb kapcsolatot nem akar velem.

2018. márc. 29. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kész, vége, lefőtt a kávé, 20 éves vagy, lekéstél mindenről.
2018. márc. 29. 23:29
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Amint megunod a nyálas éned és nekiállsz nemtörődöm vagy keményebb lenni, egyből jönni fog pár jelentkező.
2018. márc. 29. 23:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Kicsit valóban nyálas, de nem tudom visszafojtani ezt. Mindig kitör belőlem.

Mégis, hogyan lehetnék keményebb vagy nemtörődöm?

2018. márc. 30. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 évesen még nem találkoztam olyan sráccal, akivel bármilyen fajta kapcsolatba is szívesen kezdtem volna. Azonban nem érzem azt hogy lemaradtam volna bármiről is... Hidd el te sem maradtál le semmiről.
2018. márc. 30. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Kifejtés elolvasása nélkűl îrom. 20éves vagy ne rinyálj még kb 1000csajod 100barátnőd 10párod 1feleséged lesz.
2018. márc. 31. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!