Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs szerencsém a szerelemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs szerencsém a szerelemben, de mégsem szenvedek, vajon mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Még sosem volt barátnőm, több lányba is bele voltam már zúgva, de valahogy sosem jött össze. A szerelmi életem a 0-val egyenlő, de érdekes módon mégsem érzem rosszul magam. Soha nem jön össze semmi, de mégsem szenvedek, hanem tudomásul veszem, h ez van, és majd egyszer biztos sikerem lesz. Hihetetlen optimizmussal rendelkezem, és elégedett vagyok magammal, legbelül azt érzem, hogy egyszer majd rám talál a szerelem, és az eddigiek csak azért nem jöttek össze, hogy majd azzal a bizonyos igazival összejöjjön, és egy életen át tartson. Lehetséges hogy tényleg így fog történni?

2015. szept. 4. 23:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy még sosem volt barátnőd. Hány éves vagy?
2015. szept. 5. 00:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem minden ember kapcsolatfüggő, és te pont ilyen vagy. Megállsz a saját lábadon is.
2015. szept. 5. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!