Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerencsém lesz e valaha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerencsém lesz e valaha a szerelemben?

Figyelt kérdés
20 éves fiú volnék. Én egy ilyen összetettebb figura vagyok. Nem hiszem,h lenne még hozzám hasonló. A külvilág felé elég hideg,flegma,és talán kissé pökhendi arcomat mutatom. Egyszerű védekezési mechanizmus,h ne kössenek belém,hagyjanak békén. Viszont belül teljesen más személyiség vok,szeretek segíteni az embereken,meg igazából szeretem az embereket,csak nem mutatom ki,hanem úgy segítek,h ne vegyék észre,h én voltam,egyszerűen így jobb érzés,mert megvan a varázsa. Amolyan negatív őrangyal vagyok,akiről a legrosszabbat feltételezik,így meg sem fordul a fejükben,h én segítettem rajtuk. A szerelem épp ezért nagyon nehéz nekem,mert inkább a hideg tuskót látják bennem,mert minden érzésem elrejtem. Ha szerelmet akarok ahhoz meg kéne nyitnom a valódi énemet? Vagy maradjak ilyen?
2012. okt. 11. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp jobban jársz, ha őszinte vagy a külvilággal. Nem csak szerelmi- hanem egyéb kapcsolataidban is.
2012. okt. 11. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
A leírásodból eléggé idegesítenél, nagy csicska lehetsz.
2012. okt. 11. 18:38
 3/6 A kérdező kommentje:

hát amit leírtam,azt senki sem tudja rólam

egyszerű hétköznapi embernek látszom külsőre,

2012. okt. 11. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:

"A külvilág felé elég hideg,flegma,és talán kissé pökhendi arcomat mutatom. "

Ennyit tudnak rólad. És ez nem valami vonzó kép.

2012. okt. 11. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
én is ilyen voltam, de benőtt a fejem lágya. amióta kedves és őszinte vagyok a környezetemmel teljesen boldog vagyok és érzem, hogy sokan érdeklődnek irántam. 20/L
2012. okt. 11. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindez, amit leírtál, lényegtelen a kérdés szempontjából. A lányok ugyanis csak a külsőt nézik.
2012. okt. 11. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!