Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz még valaha barátom?
dehogy ciki.
most komolyan azt tekinted követendő példának h 16 évesen már a 2. gyerekét kaparják ki belőle ?:D [oké sarkítottam a példán DE TE IS!]
csak nem v annyira reménytelen eset.
Én most leszek 20 éves és nekem sem volt még barátnőm. Szerintem nem vagy még lemaradva semmiről, majd eljön az igazi.
F
nem ciki, csak ne keseredj el, mert az kiül rád...
természetes, h vágysz rá, de majd jön, járj el több helyre
nem vagy elkésve semmivel
Ne legyél már ennyire ....
" hisz más már ilyenkor rég túlesett mindenen"
Ki a fz@szt érdekel hogy más mit csinál az életével, meg hogy mennyien dugják meg.
Próbáld meg nem hasonlítani magad máshoz, mert belőled csak 1 van, a másból meg létezik 7 milliárd
Csomó olyan srác van, aki hozzád hasonló, a töketlenebbje itt sír az oldalon nap mint nap, gondolom a normálisabbak meg közel egyenletesen szétterítve megtalálhatók az országban mindenfelé.
Viszont ezek a srácok nem fognak bepróbálkozni nálad, ha olyan a kisugárzásod, hogy látszik rajtad, hogy félsz egy kapcsolattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!