Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nincs szerencsém a szerelemben?

Figyelt kérdés
Nem értem miért dobnak el mindig a férfiak pedig nincsenek nagy elvárásaim. Fiatal vagyok, van munkám amit imádok. Szeretek-sütni főzne a párom kedvében járni. Odafigyelek a külsőmre, megjelenésemre és igyekszem fitt lenni. Próbálom a másikat nem hátráltatni a céljaiban és becsülni. Igyekszem nem megváltoztatni és nem várom el, hogy feladja önmagát. Lehet, hogy vannak rosszabb időszakaim de alapvetően egy életvidám, mosolygós, pozitív lány vagyok. Talán a férfiak szemében negatívum, hogy szeretek költeni bármire amiről úgy érzem boldoggá tesz és valamiben előrébb visz vagy hozzám tesz de mentségemre szóljon, hogy a saját pénzem költöm ilyesmire! Azt gondolom alapvetően nem vagyok rossz de mégis mindig csalódnom kell és nem értem a miértjét hiszem én folyamatosan teszek egy kapcsolatért, hogy az jó legyen. De lehet csak a nem megfelelő emberekkel hozott össze a sors.
2016. máj. 8. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Életkort szándékosan nem írtál?
2016. máj. 8. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert folyton nyersz a kártyán.
2016. máj. 8. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Mit tudom én? Ha te nem tudod, akkor mi honnan tudnánk?

A te életed te ismered saját magadat és eddigi tapasztalataidat.

Használd az agyadat, már ha van, és gondolkozz el a saját kérdéseden. Minden kérdésünkre a válasz bennünk van.

2016. máj. 8. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján tökéletes nő vagy.

Vagy hazudsz nekünk(és talán magadnak is) és nem is vagy tökéletes vagy túl magasra teszed a lécet.

2016. máj. 8. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Álmaim tündér királynője vagy.
2016. máj. 9. 01:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is kicsit túl jónak látod magad, és nem gondolkozol el valójában hogy mi lehet a gond. Talán pont ez a tökéletesség! Nem szeretik a pasik, ha egy nő ilyen szinten határozott önmagával kapcsolatban. Szerintem egyébként semmi gond veled, kicsit megfelelési kényszeres és teljesítményfüggő vagy ez sok helyen lejön a szövegedből: "mentségemre szóljon, hogy a saját pénzem költöm ilyesmire" --> már magyarázkodsz! kinek szeretnél ennyire megfelelni?
2016. máj. 9. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.