Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs szerencsém a szerelemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs szerencsém a szerelemben?

Figyelt kérdés
Az első párkapcsolatom óta ( 5 éve lett vége) , nem volt komoly kapcsolatom. Két próbálkozásom volt/van. Tavaly nyáron össze akartam jönni egy pasival, aki nagyon illett hozzám, de neki nem jöttem be és még nem lépett túl az exén. Most két hónapja “járogatunk” egy pasival, de már most lagymatag a dolog és itt is képben van az ex barátnője. Lehet hogy nekem nem jár ez a dolog és inkább másnak kéne szentelni az életem? 21/L
2018. jan. 5. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Még zárdába is vonulhatsz! :D

Amúgy nekem sincs szerencsém benne. Miért nem próbáljuk meg mi? Két szerencsétlen, nálam nem lenne ex probléma. :D

2018. jan. 5. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha 5 év alatt nem kapott el senki, valszeg csúnya vagy. Sorry
2018. jan. 5. 19:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Csúnya nem vagyok. Úgyhogy más lesz a gond. Kedves vagyok és hűséges.
2018. jan. 5. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Így van, neked nem jár. De annyi szép dolog van még az életben! Lehetsz sikeres bérelszámoló, vagy menedzser egy gyorsétteremben... Fel a fejjel!
2018. jan. 5. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy illet hozzád?

Neurontranszmitterrel beszkennelted az agyát?

Lehet, hogy rossz preferenciák alapján keresel.

2018. jan. 5. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
A májgyulladás se csúnya, még is a kutyának se kell
2018. jan. 5. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
De lehetsz még fűtő is a Napnál, autósmoziban székfestő, okleveles levegőbegyűjtő vagy szélerőműben szeneslapát támasztó. Ne ess pánikba, kiváló ügynök is lehet még belőled. Na jó, nem szívatlak. Nyugi, 21 vagy, lehet, hogy még adózhatsz 4x ennyi időn keresztül az államnak. Nézd a jó oldalát!
2018. jan. 5. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, 21 éves vagy, még bőven megtalálhatod az igazit. Nekem 21 évesen lett először barátom, előtte már épp el akartam ásni magam.
2018. jan. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!