Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ezek közül melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ezek közül melyik a három legszimpatikusabb foglalkozás számotokra egy férfinál?

Figyelt kérdés

1. Közgazdász

2. Mezőgazdász

3. Jogász

4. Gépészmérnök

5. Orvos

2018. márc. 25. 20:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
nem szakma alapján szimpatizálok! le a kérdéssel!!
2018. márc. 25. 21:32
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
3 legszimpibb? Orvos, gépészmérnök fej-fej mellett szinte. Aztán jogász a harmadik. Ha érdekel a maradék, közgazdász, végül mezőgazdász.
2018. márc. 25. 21:46
 13/19 anonim ***** válasza:
41%

1.Közgazdász

2.Jogász

3.Gépészmérnök

2018. márc. 25. 22:07
 14/19 anonim ***** válasza:
41%

1. Orvos

2. Gépészmérnök

3. Közgazdász

2018. márc. 25. 22:30
 15/19 Surfer Girl ***** válasza:
76%

Mezőgazdász nem, mert folyton kint dolgozna a sáros földeken.

Jogász nem, az egyik legsunyibb és jellemtelenebb foglalkozás.

Orvos nem, folyton az éjszakás nővéreket hajkurászná.

Marad a közgazdász és a gépészmérnök, sorrend nekem mindegy.

2018. márc. 25. 22:38
 16/19 anonim ***** válasza:
26%

Fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy nem ez az első szempont, ami alapján választok, mert szerintem nincsen olyan nagy jelentősége és erős általánosítás lesz, amit írok, kizárólag a saját tapasztalataimra hagyatkozom. Értelemszerűen nem mindenkire igaz, amit írtam.

1. Közgazdász (Van több közgazdász ismerősöm is, családban és barátok között is van több és engem is mindig foglalkoztatott ez a terület, lehet, hogy én is belekezdek még egy ilyen szakba. Ez lehet, hogy hülye érv-bár egyébként nem tudom, hogy milyen értelmes érveket lehetne felhozni-, de úgy általában tök jól kijövök velük és szeretem őket, mert szerintem értelmesek, tudnak logikusan és reálisan gondolkodni, tájékozottak, viszont nincsenek elszállva maguktól.)

2. Orvos (Én nagyon szeretem, ha egy ember empatikus, megértő, segítőkész és elfogadó. Ezek a tulajdonságok pedig szerintem elterjedtebbek a segítő szakmákban. Azt szokták mondani, hogy az orvosok beképzeltek, de én még sosem tapasztaltam ilyet...Valamint értelemszerűen jól jön, ha az embernek van egy orvos a közelben :) Én alapvetően egyébként is vonzom az ilyen személyiségeket, a többségből valahogy azt váltom ki, hogy pátyolgatnak, segítenek, támogatnak stb...nem tudom, hogy a kisugárzásom, személyiségem vagy mi az oka.)

3. Jogász vagy mezőgazdász...Igazából ezek teljesen közömbösek számomra, nem tudnék mondani semmit, ami miatt ez zavarna, de vonzót sem. Egyiket sem tudom előrébb sorolni.

A gépészmérnökök pedig...Tudom, hogy általánosítás és nem igaz mindenkire, senkit nem akarok megbántani, de nekem a mérnökökkel nincsen túl jó tapasztalatom. Van csomó mérnök ismerősöm, mivel reálos gimibe jártam ezért volt osztálytársaim között is van több. Akiket én ismerek, ők egytől-egyik beképzeltek, azt hiszik, hogy ők a világ közepe és ők a legokosabbak, mindenhez értenek és mindenki irigykedik rájuk stb., stb...Számomra ez nagyon taszító, én nem tudnék egy ilyen ember elviselni magam mellett. Pedig az osztálytársaim között is van olyan, akit régen kedveltem, mert tök kedves, aranyos volt, de valahogyan megváltozott...

2018. márc. 25. 22:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Ezt nem igazán lehet így meghatározni, mert ezeken belül is van rengeteg alfaj. Orvosból is van a hálapénzt kikövetelő, szakmailag borzalmas tahó meg lelkiismeretes is pl., meg jogászból is van, aki kb. a saját anyja gyilkosát ártatlannak mondaná a pénzért, van, aki meg tényleg erkölcsös.
2018. márc. 26. 16:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Gépészmérnök

2. Közgazdász

3. Orvos

4. Mezőgazdász

5. Jogász

2018. márc. 26. 17:54
 19/19 anonim ***** válasza:

4, 2, 1, 3, 5

Egészségügyben dolgozok 7 éve, tudom hogy az orvosok mit művelnek a kórházban... inkább hagyjuk.

2018. márc. 26. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!